Πριγκίπισσα Beatrice: Ο μυστικός γάμος της πριγκίπισσας και οι καλεσμένοι έκπληξη

18.07.2020
Πριγκίπισσα Beatrice: Ο μυστικός γάμος της πριγκίπισσας και οι καλεσμένοι έκπληξη
Τελικά παντρεύτηκε χθες η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ ενώπιων μόλις 20 καλεσμένων, μεταξύ των οποίων η γιαγιά και ο παππούς της, η παρουσία των οποίων -ιδιαίτερα του τελευταίου- δεν ήταν αναμενόμενη.

Ο γάμος, που αρχικά ήταν προγραμματισμένος για τις 29 Μαΐου όμως ανεβλήθη λόγω κορονοϊού, τελικά τελέστηκε χθες (17/7/2020) στο παλάτι του Windsor όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία..

H πριγκίπισσα Beatrice παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Edoardo Mapellli Mozzi σε έναν ξαφνικό -όπως διαβάσαμε- πολύ κλειστό γάμο, ενώπιων μόλις είκοσι καλεσμένων.

Ο γάμος τελέστηκε στο βασιλικό εκκλησάκι των Αγίων Πάντων και το "παρών" έδωσαν τόσο η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ όσο και ο 99χρονος σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππός, οι οποίοι, σύμφωνα με αναφορές ήταν σε "απίθανα κέφια". Μάλιστα, όταν λίγο αργότερα η βασίλισσα παρέστη σε εκδήλωση όπου έχρισε ιππότη τον Captain Sir Tom Moore, φέρεται να εξομολογήθηκε ότι "ήταν όλα πολύ όμορφα".

Άλλα στοιχεία για τη λίστα των καλεσμένων δεν υπάρχουν, όμως πιστεύεται πως τόσο και οι δυο γονείς της πριγκίπισσας όσο και η αδελφή της, πριγίπισσα Ευγενία με τον σύζυγό της ήταν παρόντες.

Εμείς ευχόμαστε "Βίον Ανθόσπαρτον" και αναμένουμε την πρώτη επίσημη φωτογραφία της νύφης.