Μονακό: Μετά τον Αλβέρτο και η κόρη του διαγνώστηκε με κορονοϊό

17.07.2020
Μονακό: Μετά τον Αλβέρτο και η κόρη του διαγνώστηκε με κορονοϊό
Ακόμη ένα "γαλαζοαίματο" κρούσμα για τον COVID19

Τέσσερις μήνες μετά την αποκάλυψη ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό ήταν θετικός στον κορονοϊό, προκύπτει ότι νόσησε και η κόρη του, Jazmin Grimaldi. Ο λόγος για το ένα από τα δύο εξώγαμα παιδιά που ο μονάρχης των Μονεγάσκων έχει αναγνωρίσει, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι εκείνα διεκδικούν θέση στη διαδοχή για τον θρόνο του πριγκιπάτου.

Η 28χρονη Jazmin, κόρη του Αλβέρτου και της αμερικανίδας πρώην σερβιτόρας και νυν μεσίτριας Tamara Rotolo, αποκάλυλψε ότι παρά το ότι λάμβανε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, κόλλησε τον ιό.

"Η είδηση ότι ήμουν θετικό στον ιό COVID-19 δεν ήρθε σαν τεράστια έκπληξη σε μένα καθώς την τελευταία εβδομάδα είχα όλα τα συμπτώματα και κάπως το... περίμενα", παραδέστηκε η Jazmin μέσω Instagram τονίζοντας όμως ότι κρατούσε τις αποστάσεις της και δεν έβγαινε έξω χωρίς τη μάσκα της.

"Προσπάθησα να ξεκουραστώ όσο περισσότερο μπορούσα. Δεν έχασα τη γεύση μου ούτε την όσφρησή μου όμως η όρεξή μου ήταν μικρότερη από συνήθως", εξήγησε η νεαρή γαλαζοαίματη συμπληρώνοντας ότι αυτό που την ταλαιπώρησε πολύ ήταν οι ημικρανίες και οι οξύτατοι πονοκέφαλοι που αντιμετώσπισε με ενυδάτωση και πάγο.

Περαστικά!

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι οι πρίγκιπας Αλβέρτος παντρεύτηκε την πρωταθλήτρια κολύμβησης Charlent Wittstock το 2011 και η οικογένεια συμπληρώθηκε με τη γέννηση των παιδιών τους. Ο πρίγκιπας -και διάδοχος του θρόνου- Jacques Jacques Honoré Rainier και η πριγκίπισσα Gabriella Thérèse Marie γεννήθηκαν στις 10 Δεκεμβρίου 2014 [φωτό επάνω]