Πριγκίπισσα Diana: Η απόπειρα αυτοκτονίας και το άγνωστο ημερολόγιο

15.07.2020
Πριγκίπισσα Diana: Η απόπειρα αυτοκτονίας και το άγνωστο ημερολόγιο
Ένα νέο δημοσίευμα που προκαλεί αναστάτωση στους θαυμαστές της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείεται το περιοδικό Star για το εν λόγω δημοσίευμα, η Diana, κρατούσε ένα ημερολόγιο όπου κατέγραφε τα βαθύτερα, πιο σκοτεινά μυστικά της.

«Η Diana κρατούσε ένα ημερολόγιο, ήταν σαν θεραπεία για αυτήν», ισχυρίστηκε η πηγή στην αμερικανική έκδοση. «Οι σελίδες είναι γεμάτες λεπτομέρειες από τη ζωή της και τους αγώνες της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη αφορούσε μια υποτιθέμενη απόπειρα αυτοκτονίας που συνέβη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στον μεγαλύτερο γιο της, τον πρίγκιπα William.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, η Diana αναφέρει έναν καυγά με τον Κάρολο, ο οποίος την κατηγόρησε ότι προκαλεί αδικαιολόγητη αναστάτωση και αυτός ο καυγάς ήταν που την οδήγησε να πέσει από μια σκάλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν η μόνη φορά που η Diana προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της.

«Προσπαθούσα να κόψω τους καρπούς μου με ξυραφάκια», φέρεται να έγραψε. «Ήμουν σε βαθιά κατάθλιψη».

Η Diana ανέφερε στο ημερολόγιο επίσης πώς το προσβλητικό σχόλιο του Kαρόλου ότι ήταν «λίγο παχουλή», της πυροδότησε τη μάχη με τη βουλιμία.

Η πηγή ισχυρίζεται τώρα ότι το ημερολόγιο της Diana «τη βοήθησε», καθώς ήταν η μόνη συναισθηματική διέξοδος της μέσα στον καταδικασμένο γάμο της.

Σε κάθε περίπτωση, και καθώς το ημερολόγιο αυτό δεν έχει "εμφανιστεί" επίσημα, μεταφέρουμε την είδηση με μεγάλη επιφύλαξη, σημειώνοντας πως 23 χρόνια μετά τον θάνατό της η Diana συνεχίζει να έχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των περισσότερων Βρετανών και, φυσικά, των γιων της!