Η πριγκίπισσα Beatrice παντρεύτηκε με το φόρεμα και την τιάρα της βασίλισσας - Οι πρώτες φωτογραφίες

19.07.2020
Η πριγκίπισσα Beatrice παντρεύτηκε με το φόρεμα και την τιάρα της βασίλισσας - Οι πρώτες φωτογραφίες
Ένας, πραγματικά, ξεχωριστός βασιλικός γάμος τελέστηκε στο παλάτι του Windsor!

Η μεγαλύτερη αδελφή της πριγκίπισσας Ευγενίας, πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Edoardo Mapellli Mozzi σε έναν ξαφνικό -όπως διαβάσαμε- πολύ κλειστό γάμο, ενώπιων μόλις είκοσι καλεσμένων, μεταξύ των οποίων και η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Στη φωτογραφία κάτω οι νεόνυμφοι ποζάρουν με τους παππούδες της νύφης, τη βασίλισσα και τον σύζυγό της.

Ο γάμος, που αρχικά ήταν προγραμματισμένος για τις 29 Μαΐου όμως ανεβλήθη λόγω κορονοϊού, τελικά τελέστηκε προχθες (17/7/2020) στο παλάτι του Windsor και σήμερα έχουμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες. Και μερικές λεπτομέρειες επί του διαδικαστικού που βρήκαμε πολύ ενδιαφέρουσες.

Η 31ός έτους γαλαζοαίματη εξέπληξε τους πάντες επιλέγοντας να φορέσει ως νυφικό μία vintage τουαλέτα της γιαγιάς της. Πρόκειται για μία λευκή, ολοκέντητη τουαλέτα με την υπογραφή του Norman Hartnell, ενός σχεδιαστή που η βασίλισσα Ελισάβετ αγαπά ιδιαίτερα. Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι και το νυφικό της έφερε την υπογραφή του.

Όπως διαβάζουμε στον βρετανικό Τύπο, η Angela Kelly, προσωπική στυλίστρια της βασίλισσας μαζί με έναν από τους αγαπημένους της σχεδιαστές, τον Stewart Pavin επιμελήθηκαν της μετατροπής, "φέρνοντας" την τουαλέτα στα μέτρα της Beatrice. Το αποτέλεσμα σίγουρα συγκίνησε τους πάντες και, κυρίως, για βασίλισσα, η οποία είχε φορέσει την εν λόγω τουαλέτα τουλάχιστον δυο φορές. Ο φακός έχει καταγράψει μία σε έναρξη της Βουλής (η τρίτη φωτογραφία στην παρακάτω ανάρτηση) και μία στην πρεμιέρα της ταινίας "Ο Λορενς της Αραβαίας" (η τέταρτη φωτογραφία στη συνέχεια)

Βέβαια, το φόρεμα δεν ήταν το μόνο "δανεισμένο" σε αυτή τη royal τελετή, καθώς η "Bea" φόρεσε επίσης και την τιάρα της γιαγιάς της και συγκεκριμένα, την Queen Mary Diamond Fringe Tiara που φορούσε και η Ελισάβετ στον δικό της γάμο το 1947. (Δείτε την πέμπτη φωτογραφία στην παρακάτω ανάρτηση, ενώ στην έκτη, η ίδια η βασίλισσα Mary φορά την τιάρα που πήρε το όνομά της)

Για την ιστορία, υπογραμμίζουμε ότι "κουμπάρος" στον γάμο ήταν ο 4χρονος Wolfie, γιος του γαμπρού από προηγούμενη σχέση του, ο οποίος, λέγεται ότι λατρεύει τη Beatrice.

Βίον ανθόσπαρτον στο νέο royal ζεύγος!