Meghan Markle - Kate Middleton: Ιδού ο λόγος για τον οποίο τσακώθηκαν και έχει να κάνει (και) με τη Charlotte

27.05.2020
Meghan Markle - Kate Middleton: Ιδού ο λόγος για τον οποίο τσακώθηκαν και έχει να κάνει (και) με τη Charlotte
Η "ζουμερή" αποκάλυψη έρχεται από άνθρωπο του παλατιού και αφορά την περίοδο λίγο πριν από τον γάμο των Sussexes πριν από δύο χρόνια.

Οι σχέσεις των δύo royal συννυφάδων είναι πολύ άσχημες χρόνια τώρα και τα σενάρια που έχουν ακουστεί ως προς το γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ να τα βρουν μεταξύ τους πολλά. Σήμερα, και ενώ η Meghan έχει πάρει τους άντρες της (τον Harry και τον γιο τους, Archie) πίσω στην Αμερική προκύπτει ένα νέο δεδομένο και αφορά στη "σταγόνα" που ξεχείλισε το ποτήρι.

Σύμφωνα με το περιοδικό Tatler που επικαλείται "βάσιμη βασιλική πηγή" λοιπόν, ο "μεγάλος χαμός" έγινε κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για τον γάμο της Meghan και του Harry, που, για την ιστορία, τελέστηκε στις 19 Μαΐου του 2018. Και είχε να κάνει με τα παρανυμφάκια.

Τότε, λοιπόν, ενώ γινόταν οι τελευταίες πρόβες για τα ρουχαλάκια που θα φορούσαν τα παιδιά (μεταξύ των οποίων και τα παιδιά της Kate, φυσικά, τα πριγκιπόπουλα George και Charlotte) και ενώ μέσω καύσωνα, λέγεται ότι προκλήθηκε μεγάλη κόντρα όταν η μέλλουσα νύφη προέτρεψε όλα τα κοριτσάκια να μη φορέσουν το καλσόν που εθιμοτυπικά όφειλαν βάσει πρωτοκόλλου να φορέσουν. Πώς θα το άντεχαν; Ας μη φορούσε κανείς, ήταν η προτροπή της Meghan που, γενικά, ήθελε να αλλάξει "πράματα και θάματα" στο παλάτι.

Ε, αυτό ήταν το σημείο, που φαίνεται ότι την "τρέλανε" την Kate, η οποία από την πρώτη στιγμή φάνηκε να υπακούει πολύ ευχάριστα στα βασιλικά πρωτόκολλα και τους κανόνες. Ας μην ξεχνάμε βέβαια, όπως έχουμε ξαναπεί αρκετές φορές, εκείνη θα γίνει βασίλισσα κάποια στιγμή, ενώ η Meghan όχι.

Στο θέμα του καλσόν, πάντως, ο μεγάλος καβγάς, όμως, λέγεται ότι έγινε στην τελική πρόβα του γάμου, όπου συμμετείχαν και όλα τα παιδάκια, ενώ αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες του γάμου, μάλλον "κέρδισε" η Meghan. Ενδεχομένως να έπαιξε και ο Harry έναν ρόλο σε αυτό καθώς είχε βάλει στόχο της ζωής του "ό,τι θέλει η Meghan να το έχει". Ενδεχομένως και η δική του στάση σε αυτό το ζήτημα να τον απομάκρυνε ακόμη περισσότερο από τη νύφη του, με την οποία μέχρι τη στιγμή που μπήκε στη ζωή του η Markle ήταν σαν αδέλφια. Ποιος ξέρει; Εικασίες. Που, όμως έχουν κάποια βάση. Έστω.

Στο άρθρο του Tatler, βέβαια, εκτός από το θέμα του καλσόν, θίγεται και ένα πιο πρόσφατο που αφορά τη δούκισσα του Cambridge και τις αντοχές της.

Λέγεται, λοιπόν, πως η Kate βρίσκεται στα όριά της καθώς από τη στιγμή που οι Sussexes απαρνήθηκαν το royal status του και άρα, παραιτήθηκαν από τις "δουλειές" τους, ο "κλήρος" έπεσε στους... γενναίους. Τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας επωμίστηκαν τις υποχρεώσεις τους -της Kate συμπεριλαμβανομένης- και με την συγκυρία του κορονοϊού που προέκυψε, λέγεται ότι η ίδια είναι "εξουθενωμένη" και "ακόμη πιο εκνευρισμένη με την αιτία του... κακού".

Θυμίζουμε ότι ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα τον περασμένο Ιανουάριο.