Σπάνια βασιλική διάψευση: Το παλάτι πήρε θέση για... το καλσόν της Charlotte

28.05.2020
Σπάνια βασιλική διάψευση: Το παλάτι πήρε θέση για... το καλσόν της Charlotte
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από συγκεκριμένο δημοσίευμα, μια επίσημη ανακοίνωση ήρθε για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό Tatler, λοιπόν, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ως προς την έτσι κι αλλιώς ασταθή σχέση μεταξύ της δούκισσας του Cambridge και της δούκισσας του Sussex ήρθε από ένα... καλσόν.

Η Kate ήθελε να ακολουθήσει το πρωτόκολλο που ήθελε όλες τις κυρίες (όποιας ηλικίας) να φορούν καλσόν σε επίσημες εκδηλώσεις και η Meghan ήθελε να κάνει τα πράγματα πιο απλά. Ειδικότερα για τα παρανυμφάκια τα οποία θεώρησε ότι δεν είχαν απολύτως κανέναν λόγο να υποστούν τέτοια ταλαιπωρία.

Στο ίδιο αφιέρωμα με τίτλο Catherine the Great, διαβάζουμε ότι η Kate είναι "εξαντλημένη αυτό τον καιρό, λόγω της 'έξτρα' δουλειά που έπεσε στους δικούς της ώμους μετά την αποχώρηση της royal συννυφάδας της από το παλάτι".

Σε μια σπάνια κίνηση λοιπόν, έχουμε σήμερα αντίδραση από το παλάτι του Kensington από όπου με μία γραπτή δήλωση εκπρόσωπος της δούκισσας του Cambridge διέψευσε τους ισχυρισμούς, τονίζοντας ότι "Αυτή η ιστορία βρίθει ανακριβειών και ψευδών πληροφοριών που ουδέποτε ελέγχθηκαν από το παλάτι του Κensington πριν δημοσιευτούν".

Από την πλευρά τους, ο Richard Dennen, εκδότης του περιοδικού απαντά ότι "το παλάτι του Kensington γνώριζε πολύ καλά και μήνες τώρα ότι ετοιμάζαμε το εξώφυλλο Catherine the Great και τους είχαμε ζητήσει να συνεργαστούμε σ' αυτό. Το γεγονός ότι τώρα αρνούνται ότι το γνώριζαν είναι κατηγορηματικά λάθος".