Meghan-Harry: Αυτό είναι το γλυκό παρατσούκλι που έχουν δώσει στον Archie

11.05.2020
Meghan-Harry: Αυτό είναι το γλυκό παρατσούκλι που έχουν δώσει στον Archie
Το "μυστικό" αποκαλυφθηκε πρόσφατα.

Παρόλο που σε κάποιους δεν άρεσε η ιδέα της Meghan Markle να ανεβάσει ένα αξιολάτρευτο (κατά τη γνώμη μας) βίντεο που τη δείχνει να διαβάζει ένα παιδικό βιβλίο στον Archie για τα πρώτα γενέθλιά του, στην πραγματικότητα αυτή η ανάρτηση βοήθησε στη συγκέντρωση χρημάτων και την ευαισθητοποίηση για το Save the Children UK. Ανέβασε επίσης στο 99,9% την διάθεση όσων το διάβασαν! Πάνω σε αυτό το παιχνίδι με τον Archie και ανάμεσα στην πάπια και στο κουνέλι, η Meghan αποκάλυψε το χαριτωμένο παρατσούκλι που έχει δώσει ο πρίγκιπας Harry στον μικρούλη Archie.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ανάγνωσης, η Meghan ζήτησε από την Archie να τη βοηθήσει να γυρίσει τις σελίδες του βιβλίου του και όταν φάνηκε να αποσπάται λίγο και να προσπαθεί να γυρίσει τις σελίδες με τον αντίθετο τρόπο, η Meghan του είπε: «Ας πάμε στην επόμενη σελίδα, κοίτα, Arch»!

Βέβαια δεν μιλάμε και για το πιο ευφάνταστο παρατσούκλι – τίποτα άλλωστε δεν μπορεί να ξεπεράσει το ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος αποκαλεί τη βασίλισσα Ελισάβετ: «Cabbage» (λαχανάκι) - αλλά κάνει τη δουλειά του!

Θα σου αποκαλύψουμε, λοιπόν, ότι η Meghan και ο Harry εκτός από Arch, αποκαλούν τον μικρούλη τους και Bubba, κάτι το οποίο είναι εξίσου χαριτωμένο.

Κατά τη διάρκεια της πριγκιπικής περιοδείας του ζευγαριού τον Σεπτέμβριο στη Νότια Αφρική, η Meghan αποκάλεσε τον Archie «Bubba» στη συνάντηση που είχαν με τον αρχιεπίσκοπο Desmond Tutu και την κόρη του Thandeka Tutu-Gxashe. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου, την ώρα που έκαναν τις συστάσεις, η Meghan ενθάρρυνε τον Archie να πει γεια. Όταν άρχισαν να του τρέχουν τα σαλάκια, εκείνη γέλασε και είπε, «Ωω, Bubba».

Τι γλυκουλάκι!