Harry και Meghan: Ο νέος αναπάντεχος τίτλος που έλαβαν δεν ήρθε από το παλάτι

17.07.2019
Harry και Meghan: Ο νέος αναπάντεχος τίτλος που έλαβαν δεν ήρθε από το παλάτι
Ακόμη μία "διάκριση" για το δημοφιλές royal ζεύγος.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex βρίσκονται στη λίστα με τους 25 "Πιο επιδραστικούς ανθρώπους στο διαδίκτυο" που συνέταξαν οι συντάκτες του περιοδικού Time, χωρίς, όμως, συγκεκριμένη κατάταξη.

Για την ιστορία, στη λίστα αυτή βλέπουμε ονόματα όπως η ποπ σταρ Ariana Grande, η πολιτικός και ακτιβίστρια Alexandria Ocasio-Cortez, το δημοφιλές γκρουπ απο τη Β. Κορέα BTS ή ο Chris Godfrey με το... αυγό του, όμως δεν βλέπουμε αυτά της Kate και του William. Για φέτος, τουλάχιστον!

Από τη στιγμή που εγκαινίασαν τον λογαριασμό τους στο Instagram τον περασμένο Απρίλιο, η Meghan και ο Harry έσπασαν το πρώτο ρεκόρ αποκτώντας το πρώτο εκατομμύριο followers σε χρόνο.. dt ενώ σήμερα ο αριθμός αυτός ξεπερνά τα 9 εκατομμύρια. Και διαρκώς ανεβαίνει, φυσικά.

Οι άνθρωποι του Time αναγνωρίζουν ότι οι φωτογραφίες του μωρού τους, που μοιράζονται οι royals, έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το κοινό, ωσόσο υπογραμμίζουν τη σημασία που έχουν όλες οι υπόλοιπες αναρτήσεις τους καθώς είναι γεμάτες "κοινωνικό περιεχόμενο".

"Σε μια προσπάθεια να αναδείξουν οργανισμούς που εστιάζουν σε σημαντικά θέματα όπως η κλιματική αλλαγή και η ψυχική υγεία, μέσω του λογαριασμού τους οι royals προωθούν ανάλογους λογαριασμούς που θεωρούν ότι αξίζουν την προσοχή μας. Η ξεχωριστή προσέγγιση των Sussexes στα social media έχει ταιριάξει τέλεια με την ταυτότητα που θέλουν να προωθήσουν πέρα από το στέμμα", εξηγεί η Raisa Bruner του Τime.