Πριγκίπισσα Charlotte: Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο μοιάζει με τη βασίλισσα Ελισάβετ

16.07.2019
Πριγκίπισσα Charlotte: Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο μοιάζει με τη βασίλισσα Ελισάβετ
Σαν τη προ-γιαγιά ... και η εγγονή; Η πριγκίπισσα Charlotte μοιάζει με τη βασίλισσα Ελισάβετ όταν ήταν μικρή! Πραγματικά δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Η κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton είναι ίδια με την προ-γιαγιά της και υπάρχουν φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

Μία φωτογραφία από τον Ιανουάριο του 1929 "κυκλοφορεί" τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και έχει προκαλέσει εκ νέου συζητήσεις και συγκρίσεις περί royal... γονιδίων.

Πρόκειται για μια φωτογραφία της -τότε- πριγκίπισσας Ελισάβετ, όταν ήταν μόλις 3 χρονών. Στην εικόνα η νεαρή βασίλισσα είναι ντυμένη με ένα φόρεμα, καλτσάκια και παπούτσια μπαλέτου καθώς κάποιος την κρατά από το χέρι. Η φωτογραφία θυμίζει αρκετά μερικές της δισέγγονής της στην αντίστοιχη ηλικία και η σύγκριση αναπόφευκτη.

Ιδού η εν λόγω εικόνες της Ελισάβετ και της Charlotte, την οποία βλέπουμε να κρατά το χέρι του μπαμπά William έχοντας μόλις βαπτίσει τον μικρότερο αδελφό της, πρίγκιπα Louis.

H μόνη διαφορά είναι στα μαλλιά, καθώς η κόρη της Kate έχει ίσια μαλλιά ενώ η γαλαζοαίματη προγιαγιά της τελείως σγουρά.

Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι φαν της βασιλικής οικογένειας έχουν εντοπίσει ομοιότητες μεταξύ της πριγκίπισσας Charlotte και της νεαρής βασίλισσας Ελισάβετ.

Τον Μάιο του 2017, για παράδειγμα, ακριβώς πριν από τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του δούκα και της δούκισσας του Sussex, οι φαν συνειδητοποίησαν ότι η νεαρή πριγκίπισσα φέρει μια ασυνήθιστη ομοιότητα με τη βασίλισσα προ-γιαγιά της.

Οι οπαδοί είχαν συγκρίνει τότε τις δύο φωτογραφίες των δύο: Η πρώτη ήταν μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Charlotte (σχεδόν 2 ετών), ντυμένη με ένα κίτρινο πουλόβερ με γιακά έξω από το σπίτι της οικογένειάς της στο Norfolk της Αγγλίας. Στη δεύτερη ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ (η οποία με αγάπη αποκαλείται ως «Gan Gan» από τα εγγόνια της) σε παρόμοια ηλικία. Και ιδού:

Μπορεί να μην είναι εντελώς ίδιες αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι προ-γιαγιά και εγγονή μοιάζουν πολύ. Και ίσως να ξέρουμε από τώρα πώς θα είναι η πριγκίπισσα Charlotte σε 90 χρόνια. Εσύ τι λες;