Kate και Meghan: Μόλις ανακοινώθηκε η επόμενη κοινή τους, solo, δημόσια εμφάνιση

12.07.2019
Kate και Meghan: Μόλις ανακοινώθηκε η επόμενη κοινή τους, solo, δημόσια εμφάνιση
Οι δούκισσες θα περπατήσουν σε γνωστά... λημέρια!

Εν μέσω φημών -που δεν λένε να καταλαγιάσουν- για τη μεταξύ τους σχέση και λίγο μετά την τελευταία ανεπίσημη κοινή τους δημόσια εμφάνιση, η Kate και η Meghan ετοιμάζονται για μία ακόμη, επίσημη αυτή τη φορά, αύριο (Σάββατο 13/7/2019). Και όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα επάνω τους.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το παλάτι του Kensington πριν από λίγο, λοιπόν, η δούκισσα του Cambridge και η δούκισσα του Sussex θα δώσουν το "παρών" στον τελικό των γυναικών στο Wimbledon, όπου η κολλητή φίλη της Meghan, Serena Williams, πρόκειται να αντιμετωπίσει την Ρουμάνα Simona Halep.

Ιδού και η επίσημη ανάρτηση..

Η περίσταση αυτή προκύπτει έναν χρόνο μετά την πρώτη εκείνη επίσημη, κοινή τους εμφάνιση χωρίς τους συζύγους τους, επίσης στο Wimbledon και αναμένεται με ανυπομονησία.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι οι δυο γυναίκες έχουν ήδη παρακολουθήσει αγώνες τένις στο πλαίσιο του δημοφιλούς τουρνουά τένις και φέτος, όμως διάλεξαν διαφορετικές ημέρες η καθεμιά.

Για να δούμε πώς θα εμφανιστούν αύριο λοιπόν. Όλα θα έχουν τη σημασία τους.

Για την ιστορία, στον τελικό των ανδρών την Κυριακή (14/7/2019) η Kate θα συνοδεύεται από τον σύζυγό της, πρίκγιπα William