Πανικός στο Μπάκιγχαμ! Ένας 22χρονος εισέβαλλε στο παλάτι την ώρα που η βασίλισσα κοιμόταν!

12.07.2019
Πανικός στο Μπάκιγχαμ! Ένας 22χρονος εισέβαλλε στο παλάτι την ώρα που η βασίλισσα κοιμόταν!
Και δεν ήταν η πρώτη φορά!

Η βασιλική οικογένεια βίωσε δύσκολες στιγμές την Τετάρτη το βράδυ όταν ένας άνδρας μπήκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ την ώρα που η βασίλισσα Ελισάβετ κοιμόταν. Όλα ξεκίνησαν στις 2 τα ξημερώματα, όταν ένας 22χρονος άνδρας σκαρφάλωσε από τις μπροστινές πύλες του παλατιού του Μπάκιγχαμ και πέρασε μέσα στο παλάτι.

Η αγωνία έφθασε στο κατακόρυφο μέχρι να συλληφθεί από τη φρουρά της βασίλισσας.

Οι λεπτομέρειες είναι πράγματι τρομακτικές. Μια πηγή είπε στην εφημερίδα Sun ότι η βασίλισσα κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρά της τη στιγμή της εισβολής. Ευτυχώς, ο εισβολέας δεν έφτασε ποτέ στο εσωτερικό του ανακτόρου, αλλά η πηγή σημειώνει ότι «χτυπούσε» στις πόρτες για να μπει. «Υπήρχε ένας εισβολέας στο Παλάτι ενώ η βασίλισσα κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό της και τριγυρνούσε για αρκετά λεπτά πριν τον συλλάβουν οι αστυνομικοί», ανέφερε η πηγή.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε στη Sun ότι η βασίλισσα ενημερώθηκε για τον εισβολέα μετά τη σύλληψή του. Το παλάτι εξήγησε επίσης ότι ο εισβολέας μπορεί να γνώριζε ότι η βασίλισσα βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά της την ώρα του περιστατικού επειδή η βασιλική σημαία ανέμιζε ψηλά, κάτι το οποίο ειδοποιεί το κοινό ότι η βασίλισσα βρίσκεται στο παλάτι. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε επίσης ότι ο άνδρας, ο οποίος δεν ήταν οπλισμένος, κρατείται από την αστυνομία του Λονδίνου. Η αστυνομία σημείωσε επίσης ότι το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό.

Διάβασε επίσης: Η Kate και η Meghan στο Wimbledon- Τα ρούχα που διάλεξαν, τα κοσμήματα και η σημαντική διαφορά [photos]

Mάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος επιχειρεί να μπει μέσα στο παλάτι. Στις 9 Ιουλίου 1982, ένα άλλος άνδρας εισέβαλε δύο φορές σε διαφορετικές περιπτώσεις στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Μάλιστα, στη δεύτερη περίπτωση κατάφερε να φτάσει στην κρεβατοκάμαρα της βασίλισσας η οποία ξύπνησε μόλις άκουσε να ανοίγουν οι κουρτίνες. Ο απρόσκλητος επισκέπτης κατάφερε να της μιλήσει, προτού εμφανιστούν οι άνδρες της ασφαλείας της και να τον συλλάβουν.

Αν και το περιστατικό της Τετάρτης δεν ήταν τόσο τρομακτικό όσο αυτό του 1982 ωστόσο ακούγεται το ίδιο ανησυχητικό για την ασφάλεια της βασίλισσας, γενικότερα!