Θύμα ύπουλης επίθεσης η πριγκίπισσα Ευγενία - Η εμπειρία που την τρομοκράτησε

18.07.2019
Θύμα ύπουλης επίθεσης η πριγκίπισσα Ευγενία - Η εμπειρία που την τρομοκράτησε
Στους δρόμους της Καμπότζης καταγράφηκε το βίαιο περιστατικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Telegraph, πριγκίπισσα Ευγενία πέρασε το gap year της (σ.σ. ο χρόνος που συνηθίζουν να "παίρνουν" off μεταξύ των σπουδών και της... επόμενης σελίδας της ζωής τους οι νέοι) στην Καμπότζη, όπου και κάποια στιγμή ήρθε αντιμέτωπη με σοβαρό κίνδυνο.

Ήταν το 2009 και η Ευγενία με δυο φίλες της αποφάσισαν να κάνουν μια βραδινή βόλα στους δρόμους της Phnom Penh, όταν δέχτηκε επίθεση από έναν ληστή που προσπάθησε να αρπάξει την τσάντα της με πολύ βίαιο τρόπο.

Διάβασε επίσης: Πριγκίπισσα Ευγενία: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με το δεύτερο νυφικό της είναι παραμυθένια

Ο ληστής, βέβαια, δεν γνώριζε ότι ο "στόχος" του ήταν μέλος της βρετανικής οικογένειας και άρα διαρκώς υπό την προστασία μυστικής υπηρεσίας, οπότε, από μία άποψη... την "πάτησε" καθώς οι άνδρες της ασφάλειας τον εξουδετέρωσαν άμεσα. Το ρεπορτάζ θέλει τον συνεργό του ληστή να πετά πέτρες στους αστυνομικούς και εκείνους να ζυγίζουν πιο σημαντικό το να απομακρύνουν την πριγκίπισσα από το σημείο. Άφησαν, έτσι τους ληστές να διαφύγουν και μετέφεραν την Ευγενία σε ασφαλές τόπο.

Η ίδια η Ευγενία, ωστόσο τρομοκρατήθηκε, όπως διαβάζουμε -και με το δίκιο της! Δεν είναι και λίγο.

Αυτό το διάβασες; «Ήθελα το νυφικό μου να δείξει την ουλή μου»! [Photos]

Για την ιστορία, το περιστατκό καταγράφηκε ως η πρώτη φορά στα 10 χρόνια που οι άντρες της Scotland Yard χρειάστηκε να επέμβουν σε παρόμοιο περιστατικό.

Τέλος καλό όλα καλά.