Η Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει τις δυσκολίες του να είναι μιγάδα στο Χόλιγουντ

21.03.2017
Το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι μιλά για τις αδικίες και τις ανισότητες που δέχτηκε από τον κόσμο της show business τα πρώτα χρόνια που προσπαθούσε να βρει δουλειά ως ηθοποιός.

Η Μέγκαν Μαρκλ τώρα πια θεωρείται καταξιωμένη ηθοποιός και γνωστό fashion icon, κυρίως βέβαια χάρη στο δεσμό της με τον πρίγκιπα Χάρι που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο τα πρώτα χρόνια της καριέρας της τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα γι' αυτήν.

Με μητέρα Αφρο-Αμερικανίδα και πατέρα λευκό η 35χρονη ηθοποιός προσπάθησε πολύ να διακριθεί στον σκληρό κόσμο του Χόλιγουντ, όπως εξομολογείται και η ίδια στο περιοδικό Allure: «Θυμάμαι όταν ήμουν 7 ετών τη μαμά μου να έρχεται να με πάρει από το σπίτι της γιαγιάς μου. Ήμασταν και οι τρεις, ένα οικογενειακό δέντρο από το καφέ της μόκας, δίπλα στο καραμελέ χρώμα της μαμάς μου και το ανοιχτόχρωμο με φακίδες δικό μου δέρμα. Θυμάμαι ότι ένιωθα ότι ανήκω, και αυτό δεν είχε να κάνει με το χρώμα του δέρματός μου. Όταν παρακολούθησα μαθήματα Αφροαμερικανικών σπουδών ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι ήμουν πολύ ανοιχτόχρωμη για τη μαύρη κοινότητα και πολύ σκούρα για τους λευκούς. Στα κάστινγκς με έγραφαν πάντα ως “φυλετικά διφορούμενη”. Αν προσθέσεις και τις φακίδες στο μείγμα θα δημιουργήσεις ένα αρκετά δύσκολο αίνιγμα. Μέχρι και σήμερα με ενοχλεί όταν αλλάζουν το χρώμα του δέρματός μου και “σβήνουν” τις φακίδες μου από τις φωτογραφίες μου».