Σελένα Γκόμεζ: «Θέλω ο κόσμος να με ξεχάσει» [photos]

16.03.2017
Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκαλύπτει την πίεση που νιώθει από το γεγονός ότι είναι διάσημη καθώς και από το ότι κάθε της βήμα παρακολουθείται συνεχώς από τα μίντια.

Ηθοποιός, τραγουδίστρια, παραγωγός και σχεδιάστρια μόδας η Σελένα Γκόμεζ στα 24 της έχει καταφέρει πολλά χάρη στο ταλέντο και στην φωτογένειά της. Αυτά βέβαια με πολύ άγχος και όχι χωρίς κάποια πολύ σημαντικά προβλήματα υγείας -υποφέρει από «λύκο» μια ιδιαίτερα επίπονη αυτοάνοση ασθένεια.

Αν και οποιοσδήποτε κοινός θνητός θα δήλωνε μάλλον σούπερ ευτυχισμένος αν είχε τη ζωή και τα λεφτά της, η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στην αμερικανική Vogue η Γκόμεζ δηλώνει έτοιμη να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας: «Κοιτάξτε, αγαπώ αυτό που κάνω και ξέρω πόσο τυχερή είμαι. Αλλά... Δεν ξέρω, πώς να το πω χωρίς να ακουστώ παράξενη; Πραγματικά ανυπομονώ ο κόσμος να με ξεχάσει».

Το εξώφυλλο της Vogue.

Ίσως ο τρόπος που μεγάλωσε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας (τους πρώτους της ρόλους τους πήρε σε ηλικία 10 ετών) και το πώς τα μίντια εκμεταλλεύτηκαν τους δεσμούς της (με τον Τζάστιν Μπίμπερ αρχικά και τον The Weeknd τώρα) την έχουν κάνει ιδιαίτερα διστακτική στο να μιλά γι' αυτούς λένε πηγές από το περιβάλλον της: «Οτιδήποτε και αν έχει πει για τις σχέσεις της στο παρελθόν έχει γυρίσει και την έχει πληγώσει, γι' αυτό και δεν θέλει να μιλά καθόλου πια».

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Είναι η διασημότητα με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram ωστόσο: «Μόλις μου ανακοινώθηκε ότι έχω τους περισσότερους ακόλουθους πραγματικά φρίκαρα. Είχε γίνει ιδιαίτερα φορτικό πια για μένα. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις ξυπνούσα και το τελευταίο πριν πάω να κοιμηθώ. Ήμουν εθισμένη σε αυτό, και ένιωθα ότι έβλεπα πράγματα που δεν ήθελα να δω, σαν να μου έβαζαν πράγματα στο κεφάλι μου που δεν ήθελα να με ενδιαφέρουν. Στο τέλος νιώθω πάντα χάλια όταν κοιτάζω το Instagram». Έτσι σήμερα ορκίζεται ότι δεν χειρίζεται η ίδια το λογαριασμό της, ενώ ούτε καν γνωρίζει τον κωδικό της.

when your lyrics are on the bottle 😛 #ad

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on