Ο πρίγκιπας Χάρι αγαπάει και σαλιαρίζει δημοσίως

21.02.2013
Οι φήμες ήθελαν τον μικρό πρίγκιπα ερωτευμένο εδώ και καιρό, όμως να που τώρα υπάρχουν και τα ντοκουμέντα για του λόγου το αληθές.

Ο Χάρι (Harry) βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελβετία, και συγκεκριμένα στο θέρετρο Βερμπιέ για τα γενέθλια του θείου του, πρίγκιπα Άντριου (prince Andrew), όμως πήγε… "συνοδευόμενος".

Μαζί με τον 27χρονο γαλαζοαίματο η θεία Φέργκι (Fergie), οι ξαδέλφες Ευγενία (Eugenie) και Βεατρίκη (Beatrice) και ο… έρωτας, όπου "έρωτας" η Κρεσίντα Μπόνας (Cressida Bonas), η οποία δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του καλού της.

"Ο Χάρι και η Κρεσίντα έκαναν σαν ερωτοχτυπημένα μαθητούδια και δεν τους ένοιαζε καθόλου ποιος τους έβλεπε", μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες ενώ ο φωτογραφικός φακός επιβεβαιώνει με τον πιο έγκυρο τρόπο τα λεγόμενά τους.

Οι δύο νέοι αγκαλιάζονταν ανταλάσσοντας τρυφερά φιλιά στα διαλείμματα των καταβάσεων με την 24χρονη ξανθιά να περνά επίσης αρκετό χρόνο με τη θεία και την ξαδέλφη του καλού της.

Άσε που θαμώνες του εστιατορίου Pot Luck Club στο Farinet Hotel έμειναν "παξιμάδι" όταν είδαν τον νεαρό πρίγκιπα να "παίζει στα γόνατά του" την αγαπημένη του, όπως ο οποιοσδήποτε άλλος κοινός θνητός.

Η οικογένεια είχε κλείσει ένα τραπέζι 20 ατόμων για να γιορτάσει τα 54α γενέθλια του Άντριου και στην αρχή το νεόκοπο (;) ζεύγος δεν καθόταν καν μαζί.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα όμως –σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- η Κρεσίντα, η οποία φορούσε ένα μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα, σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε να καθίσει στα γόνατα του Χάρι.

Εκείνος άρχισε να τη χαϊδεύει στην πλάτη και το κεφάλι μέχρι που άρχισαν να φιλιούνται με τέτοιο πάθος που έφεραν σε δύσκολη θέση όσους τους έβλεπαν. Και δεν ήταν και λίγοι!

"Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας. Δεν ήταν καθόλου διακριτικοί", μεταφέρουν θαμώνες του εστιατορίου προσθέτοντας ότι η Σάρα Φέργκιουσον και η Ευγενία που καθόταν μόλις λίγες θέσεις πιο πέρα γύρισαν προς την άλλη πλευρά –σαφώς αμήχανα- κουβεντιάζοντας μέχρι να… σβήσει η "φωτιά" στην άκρη το τραπεζιού.

Ο Χάρι και η Κρεσίντα λέγεται ότι έγιναν ζευγάρι τον περσινό Μάιο, όμως μετά το γυμνό σκάνδαλο του πρίγκιπα, εκείνη θέλησε μία απόσταση.

Μετά τα τελευταία ντοκουμέντα όμως, φαίνεται ότι οι σχέσεις όχι μόνο έχουν αποκατασταθεί, αλλά έχουν προχωρήσει κιόλας.

Γνωστή στους υψηλούς κοσμικούς κύκλους του Λονδίνου η δεσποινίς Μπόνας είναι κόρη του επιχειρηματία Τζέφρι Μπόνας και της Λαίδης Μαίρη-Γκέι Κουρζόν (Lady Mary-Gaye Curzon), η οποία εκτός από επιτυχημένο μοντέλο της δεκαετίας του '60 τυγχάνει και δυναμική τραπεζική κληρονόμος.

Μήπως ετοιμάζεται και ο επόμενος πριγκιπικός γάμος στο Μπάκινχαμ; Πάντως το προφίλ της όμορφης Κρεσίντα αποδεικνύεται ιδιαίτερα συμπαθές, γεγονός που σίγουρα "μετράει".

Ζ. Κ.