Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ -με την κοιλιά!

19.02.2013
Υγιέστατη, χαμογελαστή και χαλαρή εμφανίστηκε η δούκισσα του Κέιμπριτζ στην πρώτη –ουσιαστικά- δημόσια υποχρέωση στην οποία ανταποκρίθηκε από την αρχή της εγκυμοσύνης της.

Οι θερμοκρασίες ήταν πολύ χαμηλές σήμερα το πρωί στο Λονδίνο, ωστόσο η Κέιτ (Kate) φόρεσε ένα λεπτό φορεματάκι (αξίας €345 από MaxMara Studio) και ένα όμορφο μενταγιόν (αξίας €3250, Asprey) και παραβρέθηκε σε εκδήλωση του Σπιτιού της Ελπίδας (Hope House) στο Κλάπχαμ.

Πρόκειται για ένα τοπικό κέντρο αποτοξίνωσης για νεαρούς χρήστες ναρκωτικών, όπου η 31χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ εντυπωσίασε, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν ότι –ιδιαίτερα λόγω της κατάστασή της- θα μπορούσε να ρίξει ένα παλτουδάκι επάνω της!

Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως η Κέιτ παραμένει αδύνατη, κομψή και σε άψογη φυσική κατάσταση ενώ η κοιλίτσα της, μόλις και μετά βίας εντοπίζεται κάτω από τη ζώνη που δένει ακριβώς στο "επίμαχο σημείο".

Η εμφάνιση αυτή έρχεται ύστερα από δύο δυσάρεστα γεγονότα για τη νεαρή πριγκίπισσα καθώς αφενός πριν από λίγο καιρό δημοσιεύτηκαν σε μερίδα του Τύπου φωτογραφίες της ίδιας –και της κοιλιάς της- με μαγιό, αφετέρου ένας νέος σάλος προκλήθηκε από τις δηλώσεις γνωστής βρετανίδας συγγραφέως που τη χαρακτήρισε –μεταξύ άλλων- "πλαστική κούκλα σχεδιασμένη αποκλειστικά για αναπαραγωγή".

Ζ. Κ.