Αρραβώνας αλά Ελληνικά στο Χόλιγουντ

26.06.2012
Διάσημος ελληνικής καταγωγής σταρ έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και εκείνη δέχτηκε…

Kαι ενώ περιμέναμε να σκάσουν τα νέα από την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) –ή έστω τη Μαρία Μενούνος (Maria Menounos)- τελικά ήταν ο Ζακ Γαλιφιανάκης (Zach Galifianakis) που έκανε την έκπληξη και θα ντυθεί… γαμπρός.

Ο Ζαχαρίας –όπως είναι το κανονικό του όνομα- λέγεται ότι προχώρησε το ζήτημα στα… μουλωχτά, ενώ οι προσκλήσεις για τον γάμο που θα γίνει στις 11 Αυγούστου έχουν ήδη σταλεί.

Η σχέση του 42χρονου σταρ των ταινιών "Hangover" (δείτε και τα δύο τρέιλερ στα βίντεο που ακολουθούν) και της αγαπημένης του, Κουίν Λούντμπεργκ (Quinn Lundberg) μετρά χρόνια και φαίνεται ότι έφτασε η στιγμή να περάσει στο άλλο επίπεδο.

Πάντως, σύμφωνα με το Celebuzz ο διάσημος κωμικός έβαλε τη σφραγίδα του ακόμη και στο προσκλητήριο, αφού μετά τις βασικές πληροφορίες του πού, πώς, πότε κλπ, στο έντυπο υπάρχει ένα σχέδιο του ζευγαριού με τον γαμπρό ως… ξωτικό δίπλα σε μια νύφη σωστή πριγκίπισσα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η μέλλουσα κυρία Γαλιφιανάκη είναι 29 ετών και συν-ιδρύτρια της φιλανθρωπικής οργάνωσης Growing Voices.

Ζ. Κ.