Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η ρομαντική πλευρά του!

27.06.2012
Τελικά, η Κέιτ (Kate) είναι πολύ τυχερή γιατί φαίνεται ότι έχει παντρευτεί έναν πρίγκιπα… με τα όλα του!

Όπως μεταφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) πιστεύει ότι "ο ρομαντισμός είναι πολύ σημαντικός στη ζωή" και φροντίζει να μη λείπει από τη δική του και της συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Us Weekly ο 30χρονος γαλαζοαίματος "είναι πολύ ρομαντικός αλλά φροντίζει να μην το παρακάνει κι όλας".

Μετά το γάμο τους στις 29 Απριλίου 2011, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ του ζουν μια πολύ ήρεμη και ιδιωτική ζωή μεταξύ του Άνγκλεσεϊ στη Βόρεια Ουαλία και του Κένσινκγτον.

Η Κάθριν –όπως λέγεται πια μετά τον γάμο της η δούκισσα του Κέιμπριτζ- ξεκινά τη μέρα της νωρίς το πρωί τρέχοντας χαλαρά στους κήπους του Κένσινγκτον, τρώει ένα υγιεινό πρωινό και μετά ρίχνει την πρώτη ματιά στα νέα από τις διάφορες φιλανθρωπίες της.

Στη συνέχεια ακολουθεί το πρόγραμμα των υποχρεώσεών της, θα κάνει τα μαλλιά της και τα βράδια θα μείνει στο σπίτι με τον Γουίλιαμ ή με την αδελφή της, όταν εκείνος λείπει.

"Όταν ο πρίγκιπας δεν είναι στο Λονδίνο, η Κέιτ περνά πολύ χρόνο με την Πίπα (Pippa) η οποία την επισκέπτεται πολύ συχνά", μεταφέρουν οι πηγές προσθέτοντας ότι ως "σύζυγος αξιωματικού", η 30χρονη δούκισσα γνωρίζει καλά τις υποχρεώσεις της και ξέρει πώς να στηρίζει τον αγαπημένο της με τον καλύτερο τρόπο.

Ζ. Κ.