Γιατί έβγαλε... κέρατα η Αντζελίνα Τζολί;

20.06.2012
Η πρώτη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον νέο ρόλο της διάσημης ηθοποιού προκαλεί μεγάλη έκπληξη.


Στην επόμενη ταινία της, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) θα ενσαρκώσει την "Μαγκούφισσα" -όπως μεταφράστηκε στα ελληνικά η Κακιά Μάγισσα στο παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης του Ντίσνεϊ.

Και όπως είναι φυσικό, εκτός από το υποκριτικό της υπόθεσης, σημαντικό ρόλο παίζει και η όσο το δυνατό καλύτερη προσέγγιση στην όψη της μάγισσας.

"Στο θέμα των ρούχων ακόμη πειραματιζόμαστε με διαφορετικά πράγματα, όμως τα κέρατα πρέπει να είναι κέρατα. Δεν μπορεί να τα αγνοήσει κανείς", δήλωσε πρόσφατα η 37χρονη σταρ που θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στην Έλ Φάνινγκ (Elle Fanning) που θα κρατήσει τον ρόλο της πριγκίπισσας Αυγής.

"Δεν είναι θέμα αντι-πριγκιπικό, αλλά για πρώτη φορά ασχολείται κανείς με αυτή τη γυναίκα", συνέχισε η Τζολί τονίζοντας την ελπίδα της να μπορέσει το κοινό να δει στο πρόσωπό της μια γυναίκα ικανή για πολλά πράγματα, που όμως "παρότι προστατεύει με κάθε τρόπο τον εαυτό της, δεν σημαίνει ότι δεν έχει και άλλα, πιο ζεστά χαρακτηριστικά". Λες;

Όσο για τα προσωπικά της, τα νέα θέλουν την Αντζελίνα να μην παντρεύεται τελικά τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) τον Αύγουστο λόγω φόρτου εργασίας.

Z. K.