Κιμ: Η μαμά μού έδωσε το "χάπι" στα 14!

19.06.2012
Και εκεί που νομίζαμε ότι τα ξέρουμε όλα για τη διάσημη ριαλιτοοικογένεια, μαθαίνουμε κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα…


Χωρίς αμφιβολία οι Καρντάσιαν (Kardashian) ζουν μεγάλες στιγμές καθώς την Κυριακή θα μεταδοθεί η ομαδική συνέντευξη που τους πήρε η βασίλισσα των τοκ σόους, Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) σε μια προσπάθειά της να αναλύσει το φαινόμενο με το όνομά τους.

Περιμένοντας, λοιπόν, την ολοκληρωμένη συνέντευξη έχουν κυκλοφορήσει διάφορα διαφημιστικά κομμάτια της με σκοπό να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Και το καταφέρνουν μια χαρά.

Σε κάποιο κομμάτι της κουβέντας, η Κιμ (Kim) αποκαλύπτει ότι λίγο πριν φτάσει τα 15 ένιωσε ότι ήθελε να κάνει σεξ με τον επί διετίας (!) σύντροφό της και φυσικά το εκμυστηρεύτηκε στη μαμά της.

Γνωστή για το ανοιχτό του μυαλού της η Κρις Τζένερ (Kris Jenner) όχι μόνο δεν ταράχτηκε από το γεγονός, αλλά πήρε την κόρη της από το χέρι και της είπε πως "αν είναι να το κάνεις θα το κάνεις σωστά".

Έτσι, η 56χρονη σήμερα δυναμική μαμά-μάνατζερ αγόρασε ένα κουτί αντισυλληπτικά χάπια και εξήγησε στην κόρη της τη χρήση και τη χρησιμότητά τους.

"Μου μίλησε πολύ ανοιχτά και με πολλή ειλικρίνεια, όπως κάνει πάντα και για όλα τα θέματα", καμάρωσε η 31χρονη Κιμ η οποία στη συνέχεια παραδέχτηκε επίσης τη δύναμη που είχε τελικά η σεξοταινία της που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

"Αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο με γνώρισε ο κόσμος και εφόσον ήταν αρνητικός, ένιωσα ότι χρειάστηκε να δουλέψω 10 φορές πιο σκληρά για να κάνω τον κόσμο να δει τον πραγματικό εαυτό μου", συνέχισε η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία στη συνέχεια διέψευσε και τις φήμες που θέλουν τον γάμο της με τον Κρις Χάμφρεϊς (Chris Humphries) να είναι στημένος.

Η συνέχεια θα παιχτεί στην τηλεόραση την Κυριακή. Μέχρι τότε όμως, στο βίντεο που ακολουθεί πάρτε μια γεύση από τους Καρντάσιαν που υπερασπίζονται τη μαμά Κρις μέχρι τελικής πτώσης απαντώντας με ένα στόμα μια φωνή ένα βροντερό "Όχι" στην ερώτηση της Όπρα αν έχουν νιώσει ποτέ ότι η μητέρα τους τους εκμεταλλεύτηκε παίζοντας τον ρόλο του… προαγωγού.

Ζ. Κ.