Τελικά είναι γκέι ο Τραβόλτα;

11.05.2012
Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τον διάσημο ηθοποιό που τις τελευταίες μέρες βλέπει τη σεξουαλική του ζωή στα κύρια θέματα των απανταχού ΜΜΕ.


Μετά τους δύο μασέρ που εμφανίστηκαν και δια μέσω του δικηγόρου τους –που ναι, είναι κοινός- και μήνυσαν τον Τζον Τραβόλτα (John Travolta) για "σεξουαλική παρενόχληση" απαιτώντας από $2 εκατομμύρια ο καθένας ως αποζημίωση, σήμερα προέκυψε και τρίτο "θύμα".

Αυτή το φορά όμως, με… ονοματεπώνυμο.

Σε αντίθεση με τους δύο πρώτους άντρες που προτίμησαν να κρατήσουν κρυφή την ταυτότητά τους, ο Φάμπιαν Ζάνζι (Fabian Zanzi) μίλησε στο δίκτυο ABC.es επώνυμα και αποκάλυψε ότι το 2009, ο 58χρονος σταρ του είχε προσφέρει το ποσό ων £12.000 για να κάνει σεξ μαζί του.

Ο Χιλιανής καταγωγής ναυτικός εκείνη την εποχή εργαζόταν στο κρουαζιερόπλοι Royal Caribbean και ήταν υπεύθυνος για τους VIP καλεσμένους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Τραβόλτα τον πλησίασε, του είπε ότι είχε κάτι στον λαιμό του και του ζήτησε ένα… μασαζάκι. Μόλις όμως εκείνος πλησίασε, είδε ότι ο ηθοποιός ήταν ήδη ολόγυμνος και τον "πλεύριζε" με νόημα. Ο Ζάνζι δεν δέχτηκε τις προτάσεις του και έφυγε αφήνοντας τον Τραβόλτα στα κρύα του λουτρού.

Δεν είναι γνωστό αν ο τρίτος αυτός άντρας που κατηγορεί τον σταρ για σεξουαλική παρενόχληση έχει προχωρήσει στις ανάλογες νομικές διαδικασίες, όμως οι "κακές γλώσσες" λένε ότι… αναμένεται.

Στο μεταξύ, οι υποθέσεις των δύο πρώτων "θυμάτων" προχωρούν τον δρόμο τους με τον δικηγόρο του Τραβόλτα να επιμένει ότι το μόνο που ζητά ο καθένας από αυτούς είναι "τα 15 λεπτά στη δημοσιότητα" που τους αναλογούν.

Ο ίδιος ο άμεσα ενδιαφερόμενος –και φερόμενος ως κατηγορούμενος- δεν έχει μιλήσει ακόμη, ούτε και είναι γνωστό αν το κάνει κάποια στιγμή.

Αν μάλιστα ισχύουν τα λεγόμενα του πρώτου "θύματός" του, ο σταρ νιώθει τόσο ασφαλής πίσω από την προστασία του Χόλιγουντ "που κυβερνάται από ομοφυλόφιλους Εβραίους οι οποίοι κάνουν τα πάντα έναντι σεξουαλικών χαρών" και από την προστασία της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας της οποίας είναι μέλος, που δεν… ιδρώνει το αυτί του με τίποτα.

Σύμφωνα με τον πρώτο μασέρ, ο Τραβόλτα έχτισε την καριέρα του ακριβώς με αυτό τον τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι ξέρει πολύ καλά τους όρους του παιχνιδιού. Όσο για τον επί 20 –και πλέον- χρόνια γάμο του με την Κέλι Πρέστον (Kelly Preston); Αυτός, θεωρείται "βιτρίνα" και κανονισμένος από τους σαϊεντολόγους φίλους τους Τζον. Ποιος ξέρει;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα