Καταδικάστηκε ο δολοφόνος της οικογένειας Τζένιφερ Χάντσον

14.05.2012
Επιτέλους γράφτηκε ο επίλογος στην τραγική ιστορία που στοίχισε τη ζωή σε τρία μέλη της οικογένειας της διάσημης τραγουδίστριας.

Η Τζένιφερ Χάντσον (Jennifer Hudson) ήταν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου όταν οι ένορκοι διάβασαν την ετυμηγορία τους, σύμφωνα με την οποία βρήκαν τον πρώην γαμπρό της, ένοχο για τους φόνους της μητέρας της, του αδελφού της και του ανιψιού της.

Ο Γουίλιαμ Μπαλφούρ (William Balfour), ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Τζούλια Χάντσον (Julia Hudson) ξέσπασε σε μια κρίση ζήλειας και σκότωσε την Νταρνέλ Ντόναλντσον (Darnell Donaldson), τον Τζέισον Χάντσον (Jason Hudson) και τον 7χρονο Τζούλιαν Κινγκ (Julian King).

Τώρα ο Μπαλφούρ αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας φυλάκισης, η οποία όμως δεν έχει αποδοθεί ακόμη.

Όπως μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, πολλοί από τους παραβρισκόμενους ξέσπασαν σε κλάματα όταν ακούστηκε η λέξη "Ένοχος" μέσα στο δικαστήριο, ενώ η Τζένιφερ, η οποία συνοδευόταν από τον αρραβωνιαστικό της, Ντέιβιντ Οτούνγκα (David Otunga) και την αδελφή της, Τζούλια, δεν μπορούσε να κρύψει την ταραχή της.

Στη συνέχεια, η διάσημη τραγουδίστρια και η αδελφή της, εξέδωσαν μια δήλωση μέσα από την οποία "στέλνουν τις προσευχές τους στην οικογένεια Μπαλφούρ" υπογραμμίζοντας την απώλεια που βίωσαν όλοι μέσα από αυτή την ιστορία…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα