Ο Elton John ανακοίνωσε οτι έχει σχεδόν χάσει την όρασή του στο ένα μάτι

04.09.2024
Ο Elton John ανακοίνωσε οτι έχει σχεδόν χάσει την όρασή του στο ένα μάτι
Τώρα εξηγήθηκε γιατί ήταν εξαφανισμένος όλο το καλοκαίρι

Πολλά είχαν αρχίσει να ακούγονται στη Βρετανία για την κατάσταση της υγείας του Sir Elton John το τελευταίο διάστημα καθώς δεν έχιε κάνει καμία δημόσια εμφάνιση εδώ και αρκετό καιρό και αυτό δεν είναι κάτι που συνηθίζει.

Πόσο μάλλον που επίκειται η πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ που έχει γυριστεί για τη ζωή του, Elton John Never too late και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στο Disneyplus.

ELTON_JOHN_NEVER_TOO_LATE_91300.jpg

Οι φήμες πήραν φωτιά και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που ο βρετανικός τύπος δεν είδε τον σούπερ σταρ και τον σύζυγό του με την οικογένειά του να φεύγει για τις καθιερωμένες διακοπές τους και πλέον ο Elton John εξέδωσε ανακοίνωση για να μιλήσει ο ίδιος για αυτό που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα και που τον έχει κάνει να απομακρυνθεί από τις εξόδους και να κλειστεί στο σπίτι του. Όπως έγραψε ο ίδιος μια μόλυνση του έχει κοστίσει την ΄ποραση στο ένα του μάτι και αυτό προσπαθούν με τους γιατρούς να καταπολεμήσουν για να επανέλθει.

«Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού βρέθηκαν αντιμέτωπος με μια σοβαρή μόλυνση στο μάτι μου που δυστυχώς με άφησε με πολύ περιορισμένη όραση στο ένα μάτι. Αναρρώνω αλλά είναι μια πολύ αργή διαδικασία και θα πάρει αρκετό καιρό να επιστρέψει η όραση στο μάτι που έχει πληγεί.
Είμαι βαθιά ευγνώμων για την εξαίσια ομάδα των γιατρών και των νοσοκόμων αλλά και την οικογένειά μου που με πρόσεξαν τόσο πολύ αυτές τις τελευταίες εβδομάδες.
Πέρασα ένα ήσυχο καλοκαίρι ανακάμπτοντας στο σπίτι μου και νιώθω πολύ θετικά με την πρόοδο που έχω στην ίαση και την ανάρρωσή μου ως τώρα.
Με αγάπη και ευγνωμοσύνη Elton John» έγραψε και οι ευχές του κόσμου και των celebrities για γρήγορα περαστικά είναι χιλιάδες.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.09.2024 - 19:39