Δημήτρης Σταρόβας: Επιστροφή στη σκηνή στην Κύπρο

04.09.2024
Δημήτρης Σταρόβας: Επιστροφή στη σκηνή στην Κύπρο
Τέλος Σεπτεμβρίου περιμέναμε να τον δούμε αλλά επέστρεψε ήδη

Με πολύ συγκίνηση για όλους όσοι βρέθηκαν εκεί και με παρατεταταμένο χειροκρότημα υποδέχτηκε την επιστροφή στη σκηνή του Δημήτρη Σταρόβα μετά την περιπέτεια με την υγεία του, ο κόσμος.

Στα πλαίσια της παράστασης «Άγαμοι Θύται – Best Ωχ», ο αγαπημένος ηθοποιός και μουσικός τέσσερις μήνες μετά τη νοσηλεία του έπειτα από ισχαιμικό επεισόδιο και κολπική μαρμαρυγή, βρέθηκε στην Κύπρο επιστρέφονατς στις επαγγελματικές του δραστηριότητες πλαισιωμένος από φίλους και συνεργάτες που αποδεδειγμένα τον αγαπάνε πολύ.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία και ο Δημήτρης Σταρόβας συμμετείχε στο έργο και ως ηθοποιός βγαίνοντας στη σκηνή με μια κουκούλα και βάζοντας μέσα στον διάλογο και στοιχεία της πραγματικότητας «Δεν μπορεί να είναι ο Σταρόβας αυτός. Αυτός είναι μισός» αναρωτιούνται οι άλλοι.

Ενώ στη συνέχεια συμμετείχε και ως μουσικός με την κιθάρα του. Βίντεο και στιγμιότυπα μοιράστηκε στα social media ο παρουσιαστής, Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση και δημοσίευσε και τη συνάντησή του στα παρασκήνια με τον Δημήτρη Σταρόβα, γράφοντας μόνο μια λέξη: Hope, δηλαδή ελπίδα.

Η επόμενη εμφάνιση του είναι προγραμματισμένη για το τέλος Σεπτεμβρίου. Με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυσή τους, οι «Άγαμοι Θύται» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη. Στην πόλη απ’ όπου όλα ξεκίνησαν! Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Δάσους, θα μας παρουσιάσουν μία επετειακή παράσταση, ένα σκηνικό ταξίδι με σταθμούς τις καλύτερες στιγμές τους με Guest τον Μανώλη Μητσιά.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.09.2024 - 14:43