Με κλάματα η Adele επιβεβαίωσε στο Μόναχο ότι ήταν η τελευταία της συναυλία

Με κλάματα η Adele επιβεβαίωσε στο Μόναχο ότι ήταν η τελευταία της συναυλία
Είχε ακουστεί από τον Ιούλιο, πλέον είναι επίσημο και το ανακοίνωσε η ίδια με δάκρυα

Χθες το βράδυ 31 Αυγούστου ήταν η προγραμματισμένη -η τελευταία από 8- συναυλία της Adele στο Μόναχο στο πανάκριβο φορητό στάδιο που φτιάχτηκε για εκείνη και υπολογίζεται πως κόστισε σχεδόν 100 εκατομμύρια λίρες.

Η ίδια από τον Ιούλιο είχε προαναγγείλει πως σκοπεύει μετά από αυτή τη συναυλία κι αφού ολοκληρώσει και τις εμφανίσεις της στο Las Vegas να κάνει ένα διάλειμμα στην καριέρα της για αρκετά χρόνια. Η τελευταία φορά που κινήθηκε αναλόγως ήταν όταν έκανε 6 χρόνια break (από το 2015 ως το 2021).

Για την ακρίβεια μιλώντας τότε στο γερμανικό ZDF είχε πει: "Δεν έχω καθόλου σχέδια για νέα μουσική. Θέλω ένα μεγάλο διάλειμμα μετά από όλα αυτά και νομίζω ότι θέλω να κάνω άλλα δημιουργικά πράγματα για λίγο καιρό".

Και πριν από λίγες ώρες έκανε και επίσημα πράξη τα λεγόμενά της και αποχαιρέτησε το κοινό της. Ανάμεσα στον κόσμο που παρακολουθούσε από κοντά τη συναυλία και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον Θέμη Γεωργαντά -γνωστοί συναυλιακοί τουρίστες- που βρέθηκαν εκεί και είδαν με τα μάτια τους απαθανατίζοντας με τα κινητά τους την ιδιαίτερα συγκινημένη Adele να αποχαιρετά τον κόσμο με κλάματα.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.09.2024 - 01:46