Ανδρέας Γεωργίου- Σιμώνη Χριστοδούλου: Εδώ θα γίνει αύριο ο γάμος τους. Ποιός θα τραγουδήσει στη δεξίωση;

Ανδρέας Γεωργίου- Σιμώνη Χριστοδούλου: Εδώ θα γίνει αύριο ο γάμος τους. Ποιός θα τραγουδήσει στη δεξίωση;
Φωτογραφία από Dimitris Vetsikas από το Pixabay
Σε αυτό το υπέροχο εκκλησάκι θα παντρευτούν

Και δεν το διάλεξαν καθόλου τυχαία. Εκτός του ότι είναι παραγματικά ένα πολύ όμορφο ξωκκλήσι, βρίσκεται χτισμένο και σε ένα καταπληκτικό σημείο στην Αγία Νάπα με απίστευτη θέα στη θάλασσα και την πόλη.

ANDREAS_GEORGIOU_GAMOS_NEW_POIOS_THA_TRAGOYDHSEI_23a50.jpg

Το παρεκκλήσι είναι αφιερωμένο στον Βυζαντινό Επίσκοπο της Σαλαμίνας Επιφάνειο. Από την τοποθεσία υπάρχει μια πανοραμική θέα του «Παλιοχωριού», ενός Βυζαντινού συνοικισμού που καταστράφηκε κατά τις Αραβικές επιδρομές από το 632 μέχρι το 964 μΧ.

church-7524622_1280_1faa4.jpg

Μαγικό σημείο και καθώς το ζευγάρι θέλει να προλάβει και τη θέα του ηλιοβασιλέματος ο γάμος προγραμματίστηκε για τις 5 το απόγευμα καθώς όπως μαθαίνουμε νυχτώνει πιο νωρίς. Μετά τον γάμο το γλέντι γίνεται σε ένα μεγάλο venue που μπορεί να το διαμορφώσει όπως θέλει το ζευγάρι και ήδη εκεί στήνεται και η σκηνή στην οποία θα εμφανίστεί ειδικά για τον γάμο του Ανδρέα και της Σιμώνης ο Κωνσταντίνος Αρυρός που έχει αναλάβει και τη διασκέδαση των καλεσμένων του ζευγαριού.

KWNSTANTINOS_ARGYROS_01cda.jpg

Όπως μάθαμε το γλέντι θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα, δηλαδή την επόμενη με΄ρα του γάμου με ένα after wedding party για όλους τους καλεσμένους τους. Η μόνη ημέρα στην οποία δεν είναι κάτι προγραμματισμένο είναι η σημερινή και για να ξεκουραστεί το ζευγάρι για τον γάμο αλλά και γιατί οι περισσότεροι καλεσμένοι από την Ελλάδα, δηλαδή οι ηθοποιοί από τις σειρές του Ανδρέα Γεωργίου ταξιδεύουν σήμερα προς την Κύπρο και αναμένεται να φτάνουν σταδιακά με τις πτήσεις που αναχωρούν από Αθήνα προς Λάρνακα.

Τελευταία τροποποίηση στις 31.08.2024 - 13:16