Ολυμπιακοί Αγώνες: Πηνελόπη Γκιώνη, ποιά είναι η κοπέλα του Μίλτου Τεντόγλου

08.08.2024
Ολυμπιακοί Αγώνες: Πηνελόπη Γκιώνη, ποιά είναι η κοπέλα του Μίλτου Τεντόγλου
Η όμορφη αθλητικογράφος του έχει κλέψει την καρδιά

Η Πηνελόπη Γκιώνη είναι η γυναίκα που εδώ και τρία χρόνια στέκεται στο πλευρό του Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου. Και σίγουρα κάπου την έχει πάρει το μάτι σας καθώς και η ίδια είναι γνωστή στον χώρο.

Η γλυκιά Πηνελόπη Γκιώνη είναι αθλητικογράφος και καλύπτει δημοσιογραφικά τα αγωνίσματα του στίβου. Έχει σπουδάσει ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και αυτό το διάστημα εργάζεται σε μεγάλο αθλητικό site.

Η ίδια ονειρευόταν επίσης να γίνει αθλήτρια του στίβου αλλά τελικά η ζωή τη οδήγησε σε άλλα μονοπάτια. Η απόφασή της όμως να καλύπτει δημοσιογραφικά τα αγωνίσματα του στίβου πηγάζει από αυτήν την πρώτη της αγάπη. Και είναι ακριβώς αυτή που την έφερε κοντά στον Μίλτο Τεντόγλου.

Γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 2021 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Στην αρχή υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια και ένα κάποιο διακριτικό φλερτ αλλά ήταν μετά το πέρας των αγώνων, έχοντας ο Μίλτος κατακτήσει ήδη το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, που γνωρίστηκαν καλύτερα και έγιναν ζευγάρι.

Η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση έγινε το 2022 στη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του ΣΕΓΑΣ. Σε γενικές γραμμές δεν συνηθίζουν να διαφημίζουν τη σχέση τους αν και είναι ένα cool ζευγάρι με πολύ χιούμορ που συνηθίζει να τρολάρει ο ένας τον άλλον.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.08.2024 - 23:58