Έλενα Τσαγκρινού: Έγινε μαμά! Γέννησε χθες και κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της

Έλενα Τσαγκρινού: Έγινε μαμά! Γέννησε χθες και κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της
Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο χθες το μεσημέρι η τραγουδίστρια

Η Έλενα Τσαγκρινού ήξερε πως θα γεννήσει μέσα στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου. Ως τις 15 της είχε δώσει καταληκτική ημερομηνία ο γιατρός της και τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφος της ζωής της DJ Stephan δεν έβλεπαν την ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Και η ώρα αυτή ήρθε χθες. Όπως μάθαμε ξημερώματα της Πέμπτης 8 Αυγούστου μεταφέρθηκε από τον Κώστα -Aka DJ Stephan- η Έλενα στο μαιευτήριο καθώς έσπασαν τα νερά και ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετού και το μεσημέρι χθες -μετά από 12 περίπου ώρες - με φυσιολογικό τοκετό, γεννήθηκε ο γιος τους 2.830 γεμίζοντας τη ζωή τους με χαρά. Άυπνοι ως τώρα το ζευγάρι δεν χορταίνει να κοιτάζει το δικό του θαύμα. Πριν από λίγο ανακοιίνωσαν και στα Social Media με μια φωτογραφία από το μικροσκοπικό πατουσάκι του.

Και οι δύο είναι βαθιά συγκινημένοι με τον Κώστα να δηλώνει πως η Έλενα είναι σαν να γεννήθηκε από πάντα μάνα. Το δωμάτιο στο μαιευτήριο Ρέα, όπου βρίσκεται έχει πλυμμηρίσει με λουλούδια και δώρα και οι ίδιοι δεν σταματούν να απαντούν στις ευχές που δέχονται από παντού για το αγγελούδι τους. Να τους ζήσει!

Τελευταία τροποποίηση στις 09.08.2024 - 13:32