Κωνσταντίνος Αργυρός: Θα γίνει μπαμπάς το τραγουδιστής;

Κωνσταντίνος Αργυρός: Θα γίνει μπαμπάς το τραγουδιστής;
Instagram Κωνσταντίνος Αργυρός
Όπως ακούγεται σε 5 περίπου μήνες θα έχει στην αγκαλιά του τον γιο του.

Φωτιές έχουν ανάψει στα τηλέφωνα οι φήμες που θέλουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό να γίνεται σε λίγους μήνες μπαμπάς.

Η σύντροφός του, η 25χρονη καλλονή jet setter Αλεξάνδρα Νίκα ακούγεται πως διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγοράκι.

Την είδηση δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα αλλά δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από την πλευρά του τραγουδιστή καθώς θεωρείται προσωπικό και λεπτό ζήτημα.

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια με τη σχέση να γίνεται γνωστή στις αρχές του 2023 και τους δυο τους δύο μήνες αργότερα να κάνουν την πρώτη κοινή τους δημόσια εμφάνιση. Μόλις πριν έναν μήνα η Αλεξάνδρα ήταν παρούσα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στην μεγάλη εκδήλωση που έκανε για την απονομή του πλατινένιου δίσκου του. Κι αν ισχύει η εγκυμοσύνη, τότε θα ήταν ήδη τριών μηνών. Σίγουρα δεν της φαινόταν καθόλου. Βέβαια ήταν και πολύ νωρίς.

Ο ίδιος στο πέρυσι στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑI είχε πει για το αν θέλει να κάνει οικογένεια:

«Είναι από τα πράγματα που θέλω να πετύχω στη ζωή μου, κάποια στιγμή θέλω να καταφέρω να κάνω την οικογένεια.
Δεν το φοβάμαι καθόλου να κάνω οικογένεια, έρχεται με τη σειρά, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η στιγμή αυτή, δεν υπάρχει ηλικία, όπως στα φέρνει η ζωή. Απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν.
Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω, θέλω να είμαι αυθόρμητος. Όταν νιώσω αυθορμητισμό και ειλικρίνεια, θα το κάνω», δήλωνε ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Τελευταία τροποποίηση στις 12.07.2024 - 22:27