Η Συνατσάκη έδειξε το σπίτι και οι followers νόμιζαν πως μπήκαν κλέφτες!

12.07.2024
Η Συνατσάκη έδειξε το σπίτι και οι followers νόμιζαν πως μπήκαν κλέφτες!
Εντάξει, γελάσαμε πάρα πολύ.

Όπως προφανώς γέλασε και η Μαίρη Συνατσάκη που επιστρέφοντας στο σπίτι της μετά από διάφορες εξωτερικές δουλειές βρήκε την κορούλα της, Ολίβια να έχει ανακαλύψει τα κουτιά με τα παπούτσια της και να τα δοκιμάζει χωρίς τέλος.

Και δεν ήταν και η πρώτη φορά. Μόλις πριν από λίγες ημέρες η νονά Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε βγάλει μια ανάλογη φωτογραφία με την μικρή να τσεκάρει κάτι πέδιλα της μητέρας της. Αρχίσαμε.... Το έγραψε κι η Ντορέττα, η κολλητή και μάνα Μαίρη δεν ήθελε να το πιστέψει αλλά μετά τα χθεσινά δεν είχε άλλη επιλογή.

OLIVIA_PAPOUTSIA_MAIRIBOO_281e2.jpg

Και να ήταν μόνο αυτό. Όλο το σπίτι σαν βομβαρδισμένο με χιλιάδες πράγματα στο χαλί, έπιπλα αναποδογυρισμένα και κουτιά με παπούτσια παντού. Σε απόγνωση η -κατά δική της παραδοχή- ελαφρώς ψυχαναγκαστική με την τάξη Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα story με την κατάσταση του σπιτιού για να ακολουθήσει χάος μηνυμάτων από πολλές πλευρές. Βλέπετε οι followers της όταν είδαν το θέαμα πίστεψαν πως μπήκαν κλέφτες στο σπίτι τους και το έκαναν άνω κάτω ψάχνοντας για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα!

Και πρέπει να γέλασε πάρα πολύ η Μαίρη λαμβάνοντας τα μηνύματα αυτά αλλά αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους -και κυριολεκτικά (έπεσε φασίνα) και μεταφορικά- και δημοσίευσε ένα δεύτερο στόρι με το ποίο εξηγούσε πως δεν μπήκαν κλέφτες έχουν παιδί 1,5 χρονών.

XAOS_STO_SPITI_MAIRIBOO_b38f5.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 12.07.2024 - 11:50