«Είμαι Γυναίκα»: Το νέο hit της Δέσποινας Βανδή κυκλοφορεί και θα σε ξεσηκώσει

«Είμαι Γυναίκα»: Το νέο hit της Δέσποινας Βανδή κυκλοφορεί και θα σε ξεσηκώσει
ΠΗΓΗ:@desp1navandi
Άλλη μια ανερχόμενη επιτυχία της Δέσποινας Βανδή είναι γεγονός!

Η Δέσποινα Βανδή, μετά τη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού «Πανσέληνος», το οποίο έφτασε στην κορυφή των γενικών και μουσικών τάσεων του YouTube με πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές σε 3 μήνες, καθώς και την πρώτη θέση στο ραδιοφωνικό airplay για 3 εβδομάδες, παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο «Είμαι Γυναίκα».

Την παρουσίαση του νέου της κομματιού την έκανε για πρώτη φορά στα Mad VMA24 «κλείνοντας» το μουσικό show και αφήνοντας εντυπωσιασμένο το κοινό (εμείς πάντως πάθαμε σοκ) . Το νέο τραγούδι «Είμαι Γυναίκα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα δυναμικό ethnic pop κομμάτι με δυναμικό χαρακτήρα. Η μουσική του τραγουδιού είναι δημιουργία του Teo Tzimas, ενώ οι στίχοι είναι γραμμένοι από τον Teo Tzimas και τον Spiros Makris.

{https://www.instagram.com/p/C9HhE_7MzM7/?img_index=10}

Παράλληλα, η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει την επιτυχημένη καλοκαιρινή της περιοδεία, γιορτάζοντας τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία. Επόμενος σταθμός της περιοδείας είναι σήμερα στην Αθήνα (θέατρο Πέτρας, 10 Ιουλίου). Στην περιοδεία συμμετέχουν επίσης οι Kings και ως special guest ο Mente Fuerte. Εμείς σήμερα θα είμαστε εκεί! Εσείς;

Τελευταία τροποποίηση στις 10.07.2024 - 12:16