Σοκ. Η Ξυπολιτάκης «έκοψε» την κοιλιά της

28.06.2013
... και ανέβασε στο twitter φωτογραφίες της κοιλιάς της, πριν και μετά τη λιποαναρρόφηση. Η Ελληνίδα μοντέλα και τηλεπερσόνα της Αργεντινής έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι σε νεαρή ηλικία έπασχε από νευρική ανορεξία. Αυτό μας κάνει να συμπεράνουμε ότι τα κιλά της αποτελούσαν πάντα το... αδύνατό της σημείο. Η Βίκυ Ξυπολιτάκη έχει φωτογραφηθεί ολόγυμνη στα σημαντικότερα ανδρικά έντυπα της Λατινικής Αμερικής και κυριολεκτικά βιοπορίζεται από την αποκάλυψη κάθε πτυχής του ... σώματός της. Η ίδια δήλωσε ότι λατρεύει τη νέα επίπεδη κοιλιά της, ενώ ο πλαστικός χειρουργός της είπε ότι αφαιρέθηκαν περίπου 3-4 κιλά λίπους από την κοιλιά και τη μέση της (η Βίκυ ξάπλωσε στο χειρουργείο έχοντας 58 κιλά βάρος με 1.70 ύψος). Έσπευσε μάλιστα να διευκρινίσει ότι η λιποαναρρόφηση δεν είναι απαραίτητα επέμβαση που γίνεται σε παχύσαρκους, αλλά μπορεί να βελτιώσει αδύνατες σιλουέτες, που έχουν επίμονο τοπικό πρόβλημα συσσώρευσης λίπους. Οι θαυμαστές της πάντως συνεχίζουν να αναρωτιούνται τι ακριβώς πέταξε από πάνω της η Ελληνίδα καλλονή, της οποίας το σώμα θεωρείται από τα πιο καλλίγραμμα της Λατινικής Αμερικής.

... και ανέβασε στο twitter φωτογραφίες της κοιλιάς της, πριν και μετά τη λιποαναρρόφηση. Η Ελληνίδα μοντέλα και τηλεπερσόνα της Αργεντινής έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι σε νεαρή ηλικία έπασχε από νευρική ανορεξία. Αυτό μας κάνει να συμπεράνουμε ότι τα κιλά της αποτελούσαν πάντα το... αδύνατό της σημείο.

Η Βίκυ Ξυπολιτάκη έχει φωτογραφηθεί ολόγυμνη στα σημαντικότερα ανδρικά έντυπα της Λατινικής Αμερικής και κυριολεκτικά βιοπορίζεται από την αποκάλυψη κάθε πτυχής του ... σώματός της. Η ίδια δήλωσε ότι λατρεύει τη νέα επίπεδη κοιλιά της, ενώ ο πλαστικός χειρουργός της είπε ότι αφαιρέθηκαν περίπου 3-4 κιλά λίπους από την κοιλιά και τη μέση της (η Βίκυ ξάπλωσε στο χειρουργείο έχοντας 58 κιλά βάρος με 1.70 ύψος). Έσπευσε μάλιστα να διευκρινίσει ότι η λιποαναρρόφηση δεν είναι απαραίτητα επέμβαση που γίνεται σε παχύσαρκους, αλλά μπορεί να βελτιώσει αδύνατες σιλουέτες, που έχουν επίμονο τοπικό πρόβλημα συσσώρευσης λίπους.

Οι θαυμαστές της πάντως συνεχίζουν να αναρωτιούνται τι ακριβώς πέταξε από πάνω της η Ελληνίδα καλλονή, της οποίας το σώμα θεωρείται από τα πιο καλλίγραμμα της Λατινικής Αμερικής.