Η Τζούλια βγάζει το νυφικό και βουτά σε φουσκωτή πισίνα

28.06.2013
Σε φουσκωτή πισίνα δροσίζεται η νιόπαντρη Τζούλια Αλεξανδράτου παρέα με το μικρόσωμο σκυλάκι της. Λίγες μέρες μετά το γάμο της με τον Κριστιάν Καρπόζηλο, η κατάξανθη μοντέλα είπε να βγάλει το νυφικό από πάνω της και έτσι φόρεσε ένα σέξι ροζ μπικίνι και το gossip tv την απαθανάτισε να το ρίχνει στις...βουτιές! Τι και αν η πισίνα ήταν πλαστική, αυτή καθόλου και πτοήθηκε! Σημειώστε πως αυτήν την περίοδο η Τζούλια κάνει το ταξίδι του μέλιτός της και γύρω στις 20 Ιουλίου θα βρεθεί στην αγαπημένη της Μύκονο μετά του συζύγου!

Σε φουσκωτή πισίνα δροσίζεται η νιόπαντρη Τζούλια Αλεξανδράτου παρέα με το μικρόσωμο σκυλάκι της. Λίγες μέρες μετά το γάμο της με τον Κριστιάν Καρπόζηλο, η κατάξανθη μοντέλα είπε να βγάλει το νυφικό από πάνω της και έτσι φόρεσε ένα σέξι ροζ μπικίνι και το gossip tv την απαθανάτισε να το ρίχνει στις...βουτιές!

Τι και αν η πισίνα ήταν πλαστική, αυτή καθόλου και πτοήθηκε! Σημειώστε πως αυτήν την περίοδο η Τζούλια κάνει το ταξίδι του μέλιτός της και γύρω στις 20 Ιουλίου θα βρεθεί στην αγαπημένη της Μύκονο μετά του συζύγου!