Η Βραζιλιάνα που «καρφώνει» ολόγυμνη

16.07.2012
Πρόκειται για κάποιο σπάνιο είδος δρυοκολάπτη; Με αυτή τη μύτη τίποτα δεν αποκλείεται ... αν όμως τη δούμε ολόσωμη (και ολόγυμνη) στη φωτογράφησή της για το Playboy Βραζιλίας θα καταλάβουμε ότι η μύτη κανένα ρόλο δεν παίζει μπροστά σε αυτό το καυτό κορμί το βραζιλιάνικο! Ο λόγος για τη 25χρονη Μαρί Παραΐμπα (Mari Paraiba), που παίζει με τη φύση της Βραζιλίας, τα φυτά, τα δέντρα, τα ποτάμια και όλα αυτά, φυσικά, άνευ ενδυμάτων για τις ανάγκες του Playboy! H 1.80 καυτή Βραζιλιάνα βολεϊμπολίστρια επιτέλους φωτογραφήθηκε γυμνή, αφού ψηφίστηκε για άλλη μια χρονιά ομορφότερη βολεϊμπολίστρια στη Βραζιλία.

Πρόκειται για κάποιο σπάνιο είδος δρυοκολάπτη; Με αυτή τη μύτη τίποτα δεν αποκλείεται ... αν όμως τη δούμε ολόσωμη (και ολόγυμνη) στη φωτογράφησή της για το Playboy Βραζιλίας θα καταλάβουμε ότι η μύτη κανένα ρόλο δεν παίζει μπροστά σε αυτό το καυτό κορμί το βραζιλιάνικο!

Ο λόγος για τη 25χρονη Μαρί Παραΐμπα (Mari Paraiba), που παίζει με τη φύση της Βραζιλίας, τα φυτά, τα δέντρα, τα ποτάμια και όλα αυτά, φυσικά, άνευ ενδυμάτων για τις ανάγκες του Playboy! H 1.80 καυτή Βραζιλιάνα βολεϊμπολίστρια επιτέλους φωτογραφήθηκε γυμνή, αφού ψηφίστηκε για άλλη μια χρονιά ομορφότερη βολεϊμπολίστρια στη Βραζιλία.