Δες τη Μιράντα Κερ να «τα πετάει» στον καύσωνα

16.07.2012
Φυσικά θα προτιμούσαμε να τη δούμε πιο προκλητική με σατέν, δαντέλα και στρινγκ. Αντ' αυτού ανεμίζει τα βαμβακερά της και μοιάζει με νύμφη που ζει μόνη σε ένα απομονομένο νησί της Καραϊβικής. Η ιέρεια της Victoria's Secret, Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) διαφημίζει τη σειρά βαμβακερών εσώρουχων 'Cotton' και εμείς σκάμε από τη ζήλια μας. Το 29χρονο μοντέλο από την Αυστραλία και αγαπημένη του ηθοποιού Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) δεν βρίσκεται στην Καραϊβική, αλλά στο νησάκι Islamorada των Florida Keys. Μυρίζει Καραϊβική, μοιάζει με Καραϊβική αλλά είναι μιάμιση ώρα από το Μαϊάμι. Η Μιράντα Κερ γέννησε τον γιο της Φλιν τον Ιανουάριο του 2011 και η σιλουέτα της επαλήλθε σε χρόνο dt λόγω της γιόγκα και των ασκήσεων τσάκρα (όπως δήλωσε η ίδια). Οι φωτογράφοι της νέας καμπάνιας έχουν πάθει πλάκα με το σώμα της Μιράντα, ε4νώ η ίδια σε παλαιότερες δηλώσεις της δεν μπορεί να καταλάβει πώς τη διάλεξαν να περπατήσει στις ίδιες πασαρέλας με την Αντριάνα Λίμα, τη Ζιζέλ και την Χάιντι Κλουμ! «Θυμάμαι όταν γνώρισα την Αντριάνα (Λίμα) είπα "Είναι πανέμορφη, είναι απίστευτη", τι θέλω εγώ εδώ»... Η Κερ είναι το πρόσωπο της σειράς βαμβακερών από το 2010 και δηλώνει ότι τα φοράει πάντα!

Φυσικά θα προτιμούσαμε να τη δούμε πιο προκλητική με σατέν, δαντέλα και στρινγκ. Αντ' αυτού ανεμίζει τα βαμβακερά της και μοιάζει με νύμφη που ζει μόνη σε ένα απομονομένο νησί της Καραϊβικής. Η ιέρεια της Victoria's Secret, Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) διαφημίζει τη σειρά βαμβακερών εσώρουχων 'Cotton' και εμείς σκάμε από τη ζήλια μας.

Το 29χρονο μοντέλο από την Αυστραλία και αγαπημένη του ηθοποιού Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) δεν βρίσκεται στην Καραϊβική, αλλά στο νησάκι Islamorada των Florida Keys. Μυρίζει Καραϊβική, μοιάζει με Καραϊβική αλλά είναι μιάμιση ώρα από το Μαϊάμι. Η Μιράντα Κερ γέννησε τον γιο της Φλιν τον Ιανουάριο του 2011 και η σιλουέτα της επαλήλθε σε χρόνο dt λόγω της γιόγκα και των ασκήσεων τσάκρα (όπως δήλωσε η ίδια).

Οι φωτογράφοι της νέας καμπάνιας έχουν πάθει πλάκα με το σώμα της Μιράντα, ε4νώ η ίδια σε παλαιότερες δηλώσεις της δεν μπορεί να καταλάβει πώς τη διάλεξαν να περπατήσει στις ίδιες πασαρέλας με την Αντριάνα Λίμα, τη Ζιζέλ και την Χάιντι Κλουμ! «Θυμάμαι όταν γνώρισα την Αντριάνα (Λίμα) είπα "Είναι πανέμορφη, είναι απίστευτη", τι θέλω εγώ εδώ»... Η Κερ είναι το πρόσωπο της σειράς βαμβακερών από το 2010 και δηλώνει ότι τα φοράει πάντα!