Καυτή μάνατζερ βάζει φωτιά στα... πόδια τους

13.07.2012
Μη μου πείτε πως έχετε δει πιο σέξι μάνατζερ να κυκλοφορεί στα γήπεδα της στρογγυλής θεάς! Και όμως η ύπαρξη της σέξι Άννα Μαρία Προντάν (Anna Maria Prodan) είναι τα τελευταία 4 χρόνια γεγονός. Η Άννα Μαρία είναι διάσημη μάνατζερ ποδοσφαιριστών στην Ρουμανία, έχει λάβει μάλιστα πιστοποίηση της Fifa και πρόσφατα ανέλαβε το ρόλο της διευθύντριας της ποδοσφαιρικής ομάδας Κλουζ. Η καυτή μάνατζερ είναι 40 ετών, έχει σπουδάσει φιλολογία, έχει ασχοληθεί με την τηλεόραση, αλλά τελικά την κέρδισε το ποδόσφαιρο ολοκληρωτικά. Έχει στο ενεργητικό της 2 γάμους. Τον πρώτο με τον μπασκετμπολίστα Tiberiu Dumitrescu με τον οποίο έκαναν 2 κοριτσάκια και δεύτερο με το ερωτικό της απωθημένο ποδοσφαιριστή Aurelian Reghempf με τον οποίο και έχουν δύο αγόρια.

Μη μου πείτε πως έχετε δει πιο σέξι μάνατζερ να κυκλοφορεί στα γήπεδα της στρογγυλής θεάς!
Και όμως η ύπαρξη της σέξι Άννα Μαρία Προντάν (Anna Maria Prodan) είναι τα τελευταία 4 χρόνια γεγονός. Η Άννα Μαρία είναι διάσημη μάνατζερ ποδοσφαιριστών στην Ρουμανία, έχει λάβει μάλιστα πιστοποίηση της Fifa και πρόσφατα ανέλαβε το ρόλο της διευθύντριας της ποδοσφαιρικής ομάδας Κλουζ.

Η καυτή μάνατζερ είναι 40 ετών, έχει σπουδάσει φιλολογία, έχει ασχοληθεί με την τηλεόραση, αλλά τελικά την κέρδισε το ποδόσφαιρο ολοκληρωτικά. Έχει στο ενεργητικό της 2 γάμους. Τον πρώτο με τον μπασκετμπολίστα Tiberiu Dumitrescu με τον οποίο έκαναν 2 κοριτσάκια και δεύτερο με το ερωτικό της απωθημένο ποδοσφαιριστή Aurelian Reghempf με τον οποίο και έχουν δύο αγόρια.