Σέξι μοντέλα θα ξεσηκώσουν τη λήξη των Ολυμπιακών

16.07.2012
Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου αναμένεται να κόψει την ανάσα! Οι Βρετανίδες θεές, Κέιτ Μος (Kate Moss), Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell), Ρόζι Χάντινγκτον Γουίτλεϊ (Rosie Huntington-Whiteley), Λίλι Κόουλ (Lily Cole) και Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ (Georgia May Jagger) θα συμμετέχουν ως μοντέλα και είναι σίγουρο ότι να κλέψουν τις εντυπώσεις. Σύμφωνα με την Daily Mail αυτά τα διάσημα πρόσωπα θεωρούνται πιο ικανά να μεταλαμπαδεύσουν την ουσία της κλασικής βρετανικής ομορφιάς και φινέτσας, γι αυτό και επιλέχθηκαν να πλαισιώσουν τη φαντασμαγορική τελετή λήξης. Οι Βρετανίδες καλλονές θα ποζάρουν με την υπογραφή σχεδιαστών όπως οι: Vivienne Westwood και Sarah Burton για τον Οίκο Alexander McQueen, υπό τους ήχους των κομματιών «Fashion» και «Rebel Rebel» του υπέροχου Ντέιβιντ Μπάουι (David Bowie). Όλα τα μοντέλα ξετρελάθηκαν για τη συμμετοχή τους, μιας και πρόκειται για ένα γεγονός που θα γράψει ιστορία ... και θα κοστίσει εκατομμύρια λίρες! Η τελετή θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Αυγούστου με τον τίτλο "A Symphony of British Music", και θα περιλαμβάνει την υπέρλαμπρη παραχώρηση της σκυτάλης από το Λονδίνο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, για τους Ολυμπιακούς του 2016. Ο Κιμ Γκάβιν (Kim Gavin) - υπεύθυνος για το come-back της ιστορικής μπάντας των Take That - έχει την ευθύνη του δημιουργικού διευθυντή και χορογράφου της βραδιάς. Μεταξύ των απίστευτων ονομάτων που θα κάνουν την εμφάνισή τους το βράδυ της Κυριακής 12 Αυγούστου θα είναι και ο Σερ Πολ Μακάρτνεϊ (Sir Paul McCartney) και ο Σερ Έλτον Τζον (Sir Elton John). Χ.Τ.

Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου αναμένεται να κόψει την ανάσα! Οι Βρετανίδες θεές, Κέιτ Μος (Kate Moss), Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell), Ρόζι Χάντινγκτον Γουίτλεϊ (Rosie Huntington-Whiteley), Λίλι Κόουλ (Lily Cole) και Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ (Georgia May Jagger) θα συμμετέχουν ως μοντέλα και είναι σίγουρο ότι να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Σύμφωνα με την Daily Mail αυτά τα διάσημα πρόσωπα θεωρούνται πιο ικανά να μεταλαμπαδεύσουν την ουσία της κλασικής βρετανικής ομορφιάς και φινέτσας, γι αυτό και επιλέχθηκαν να πλαισιώσουν τη φαντασμαγορική τελετή λήξης. Οι Βρετανίδες καλλονές θα ποζάρουν με την υπογραφή σχεδιαστών όπως οι: Vivienne Westwood και Sarah Burton για τον Οίκο Alexander McQueen, υπό τους ήχους των κομματιών «Fashion» και «Rebel Rebel» του υπέροχου Ντέιβιντ Μπάουι (David Bowie).

Όλα τα μοντέλα ξετρελάθηκαν για τη συμμετοχή τους, μιας και πρόκειται για ένα γεγονός που θα γράψει ιστορία ... και θα κοστίσει εκατομμύρια λίρες! Η τελετή θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Αυγούστου με τον τίτλο "A Symphony of British Music", και θα περιλαμβάνει την υπέρλαμπρη παραχώρηση της σκυτάλης από το Λονδίνο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, για τους Ολυμπιακούς του 2016.

Ο Κιμ Γκάβιν (Kim Gavin) - υπεύθυνος για το come-back της ιστορικής μπάντας των Take That - έχει την ευθύνη του δημιουργικού διευθυντή και χορογράφου της βραδιάς. Μεταξύ των απίστευτων ονομάτων που θα κάνουν την εμφάνισή τους το βράδυ της Κυριακής 12 Αυγούστου θα είναι και ο Σερ Πολ Μακάρτνεϊ (Sir Paul McCartney) και ο Σερ Έλτον Τζον (Sir Elton John).

Χ.Τ.