Κάτι(α) Ψήνεται

08.08.2011
Η Κάτια Δέδε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού Playmate 2010. Η πρωτιά της σε αυτό τον διαγωνισμό δεν ήταν πάρα μόνο η αρχή ενός ντόμινο διακρίσεων που κέρδισε στο εξωτερικό: Η γυμνή της φωτογράφηση ως Playmate του 2010 δημοσιεύτηκε στο γερμανικό Playboy, ενώ στη συνέχεια επιλέχθηκε ως μία από τις «Βασίλισσες της Μεσογείου» σε σχετικό αφιέρωμα της αμερικάνικης έκδοσης του περιοδικού. Τα τελευταία δύο χρόνια τη βλέπουμε και ως κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή «Ολα». Στη συνέντευξη που παραχώρησε για το νέο τεύχος του ελληνικού Esquire είπε πως αυτή την περίοδο είναι μόνη της. «Τώρα είμαι "ερωτευμένη" με τον εαυτό μου. Θα έμπαινα ξανά σε μια σχέση μόνο αν περνούσα καλά. Από έναν άντρα απαιτώ μόνο να μη χάνει τον ρόλο του, να είναι κλασικό αρσενικό και να μου δίνει την καλώς εννοούμενη ελευθερία που χρειάζομαι». Επίσης λέει ότι πιστεύει στην τύχη. Χωρίς να ξεχνάει, ελπίζουμε, ότι εμείς είμαστε οι δημιουργοί της τύχης μας. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Η Κάτια Δέδε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού Playmate 2010. Η πρωτιά της σε αυτό τον διαγωνισμό δεν ήταν πάρα μόνο η αρχή ενός ντόμινο διακρίσεων που κέρδισε στο εξωτερικό: Η γυμνή της φωτογράφηση ως Playmate του 2010 δημοσιεύτηκε στο γερμανικό Playboy, ενώ στη συνέχεια επιλέχθηκε ως μία από τις «Βασίλισσες της Μεσογείου» σε σχετικό αφιέρωμα της αμερικάνικης έκδοσης του περιοδικού.

Τα τελευταία δύο χρόνια τη βλέπουμε και ως κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή «Ολα». Στη συνέντευξη που παραχώρησε για το νέο τεύχος του ελληνικού Esquire είπε πως αυτή την περίοδο είναι μόνη της. «Τώρα είμαι "ερωτευμένη" με τον εαυτό μου. Θα έμπαινα ξανά σε μια σχέση μόνο αν περνούσα καλά. Από έναν άντρα απαιτώ μόνο να μη χάνει τον ρόλο του, να είναι κλασικό αρσενικό και να μου δίνει την καλώς εννοούμενη ελευθερία που χρειάζομαι». Επίσης λέει ότι πιστεύει στην τύχη. Χωρίς να ξεχνάει, ελπίζουμε, ότι εμείς είμαστε οι δημιουργοί της τύχης μας.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!