Τέτοιο κορμί στα 45;

16.08.2011
Αυτή είναι η διάσημη ηθοποιός Χάλι Μπέρι (Halle Berry). Μυστικιστικός συνδυασμός βουντού, γονιδίων, πιλάτες, γιόγκα, φυτοφαγίας - και ποιος άλλος να ξέρει τι - έχουν φέρει το αποτέλεσμα της φωτογραφίας, η οποία τραβήχτηκε πρόσφατα στις διακοπές της στο Μαλιμπού. Η Χάλι γιόρτασε στις 14 Αυγούστου τα 45 (!!!) χρόνια της και το κορμί της στην παραλία τράβηξε όλα τα βλέμματα! Η γνωστή πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια φίλη της και την 4χρονη κόρη της Νάλα (Nahla). Η Χάλι Μπέρι είναι «βίος και πολιτεία»! Γεννήθηκε στο Κλίβελαντ του Οχάιο το 1966. Το 1991 έκανε το ντεμπούτο της στο Χόλιγουντ με την ταινία Fever του Σπάικ Λι και το 2002 έγινε η πρώτη μαύρη Αμερικανίδα που κέρδισε το βραβείο Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Ο Χορός των Τεράτων». Έχει κάνει δύο γάμους, μία απόπειρα αυτοκτονίας, και έχει καταδικαστεί για εγκατάλειψη θύματος σε τροχαίο ατύχημα. Το 1996 αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μετά το διαζύγιο με τον τρία χρόνια σύζυγό της Ντέιβιντ Τζάστις, αστέρα του μπέιζμπολ. Ο ρόλος της στην ταινία «Die Another Day», όπου έπαιξε το κορίτσι του Bond δίπλα στον Πιρς Μπρόσναν και εμφανίστηκε μέσα από τη θάλασσα με μπικίνι αλά Ούρσουλα Άντρες στο Dr No, απογείωσε την αναγνωρισιμότητά της. Αφού παράτησε τον Έρικ Μπένετ, το δεύτερο σύζυγό της, έκανε δεσμό με τον κατά εννέα χρόνια μικρότερό της Γκάμπριελ Όμπρι, με τον οποίο απέκτησε την κορούλα της. Σήμερα «βγαίνει» με τον γνωστό Γάλλο ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Oliver Martinez), με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Dark Tide» όπου συμπρωταγωνιστούν. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Αυτή είναι η διάσημη ηθοποιός Χάλι Μπέρι (Halle Berry). Μυστικιστικός συνδυασμός βουντού, γονιδίων, πιλάτες, γιόγκα, φυτοφαγίας - και ποιος άλλος να ξέρει τι - έχουν φέρει το αποτέλεσμα της φωτογραφίας, η οποία τραβήχτηκε πρόσφατα στις διακοπές της στο Μαλιμπού. Η Χάλι γιόρτασε στις 14 Αυγούστου τα 45 (!!!) χρόνια της και το κορμί της στην παραλία τράβηξε όλα τα βλέμματα! Η γνωστή πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια φίλη της και την 4χρονη κόρη της Νάλα (Nahla).

Η Χάλι Μπέρι είναι «βίος και πολιτεία»! Γεννήθηκε στο Κλίβελαντ του Οχάιο το 1966. Το 1991 έκανε το ντεμπούτο της στο Χόλιγουντ με την ταινία Fever του Σπάικ Λι και το 2002 έγινε η πρώτη μαύρη Αμερικανίδα που κέρδισε το βραβείο Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Ο Χορός των Τεράτων». Έχει κάνει δύο γάμους, μία απόπειρα αυτοκτονίας, και έχει καταδικαστεί για εγκατάλειψη θύματος σε τροχαίο ατύχημα.

Το 1996 αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μετά το διαζύγιο με τον τρία χρόνια σύζυγό της Ντέιβιντ Τζάστις, αστέρα του μπέιζμπολ. Ο ρόλος της στην ταινία «Die Another Day», όπου έπαιξε το κορίτσι του Bond δίπλα στον Πιρς Μπρόσναν και εμφανίστηκε μέσα από τη θάλασσα με μπικίνι αλά Ούρσουλα Άντρες στο Dr No, απογείωσε την αναγνωρισιμότητά της. Αφού παράτησε τον Έρικ Μπένετ, το δεύτερο σύζυγό της, έκανε δεσμό με τον κατά εννέα χρόνια μικρότερό της Γκάμπριελ Όμπρι, με τον οποίο απέκτησε την κορούλα της. Σήμερα «βγαίνει» με τον γνωστό Γάλλο ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Oliver Martinez), με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Dark Tide» όπου συμπρωταγωνιστούν.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!