Η γιορτή του ρολογιού

30.04.2008
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή και πολυτελής ήταν φέτος η διεθνής έκθεση Υψηλής Ωρολογοποιίας και Κοσμηματοποιίας στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή και πολυτελής ήταν φέτος η διεθνής έκθεση Υψηλής Ωρολογοποιίας και Κοσμηματοποιίας στη Βασιλεία της Ελβετίας. Όλοι οι άνθρωποι του ρολογιού και του κοσμήματος, αντιπρόσωποι, εισαγωγείς, καταστηματάρχες, δημοσιογράφοι και εραστές της πολυτέλειας έδωσαν δυναμικά το «παρών», ο καθένας στον τομέα του.

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο ροζ χρυσός, που φαίνεται να έχει φέτος την τιμητική του στον απαιτητικό κόσμο του ρολογιού, ενώ πρωταγωνιστές της έκθεσης ανακηρύχθηκαν πανηγυρικά οι μηχανισμοί Tourbillon. Αυτή η ιδιαίτερα πολύπλοκη και συναρπαστική complication επέβαλε την παρουσία της σε όλους σχεδόν τους Οίκους Υψηλής Ωρολογοποιίας και κατοχυρώθηκε στους λάτρεις της ωρολογοποιίας σαν ένδειξη κύρους και τεχνολογικής υπεροχής.

Όλες οι γνωστές προσωπικότητες της ελληνικής αγοράς του ρολογιού και του κοσμήματος μοιράστηκαν τη λάμψη τους με τα εντυπωσιακά ρολόγια και τα μοναδικά κοσμήματα της Baselworld 2008 και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση, το Μάρτιο του 2009.