«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή"!

30.04.2008
«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», λέει γνωστή λαϊκή ρήση και το συγκεκριμένο ζευγάρι φαίνεται ότι ταυτίζεται απόλυτα με αυτή τη φιλοσοφία. Έτσι, λοιπόν, οι δυο τους γεύονται τη γλυκιά ζωή από μακριά και «αγαπημένοι»!

«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», λέει γνωστή λαϊκή ρήση και το συγκεκριμένο ζευγάρι φαίνεται ότι ταυτίζεται απόλυτα με αυτή τη φιλοσοφία. Έτσι, λοιπόν, οι δυο τους γεύονται τη γλυκιά ζωή από μακριά και «αγαπημένοι»!

Αρκετές είναι οι φορές που τους έχουμε δει να διασκεδάζουν χωριστά τον τελευταίο καιρό. Εκείνη δείχνει τη σαφή προτίμησή της στα μπουζούκια και τα πρώτα τραπέζια πίστα, ενώ εκείνος φαίνεται ότι προτιμάει το clubbing παρέα με νεαρές hot υπάρξεις. Έτσι, οι φήμες ότι ο γάμος τους περνάει κρίση δεν άργησαν να διαρρεύσουν σε όλη την Αθήνα. Κι ενώ εκείνος, επιφανής επιστήμων, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να καλύψει τα ακάλυπτα, τα γεγονότα τον διαψεύδουν!

Η κυρία λοιπόν εδώ και λίγους μήνες έχει συνάψει μια καινούργια ερωτική σχέση με νεαρό κληρονόμο και μάλιστα το θέμα κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα σε όλη την κοσμική Αθήνα και όχι μόνο. Όσο για εκείνον; Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι για την προσωπική του ζωή, αφού ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον έρωτά του για τη σύζυγό του.

Και μπορεί το περασμένο Σαββατοκύριακο εκείνος να παρέμεινε εντός των τειχών, εκείνη όμως πήρε το καινούργιο της αμόρε, πήραν και το σκάφος τους και πήγαν για να περάσουν ξέγνοιαστα παρέα το Σαββατοκύριακο και να ζήσουν ανέμελοι τον έρωτά τους! Η αλήθεια είναι όμως ότι και ο σύζυγος, που έμεινε μόνος του στην Αθήνα, δεν πέρασε άσχημα...

Οι μνήμες από τη ζωηρή εργένικη ζωή του ξύπνησαν και η είσοδός του σε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της πόλης με τη συνοδεία δύο πανέμορφων 20άχρονων κυριών δεν πέρασε ασχολίαστη.

Η σύζυγος ψαράκι τετ α τετ με το νέο της αγαπημένο στα νησιά του Αργοσαρωνικού; Ο σύζυγος ποτάκι με ενδιαφέρουσα παρέα στα κλαμπ της παραλιακής και τρελό ξενύχτι. Και μπορεί το Σαββατοκύριακο και για τους δύο να ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον, κανείς όμως δεν γνωρίζει τι έγινε τη Δευτέρα το πρωί, που επέστρεψαν στη βάση τους μετά τα ταξίδια και τα ξενύχτια! Γιατί οι κακές γλώσσες λένε ότι η επόμενη κοινή τους εμφάνιση, μετά το... καυτό Σαββατοκύριακο, θα είναι στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπου θα διαπραγματεύονται τις λεπτομέρειες του διαζυγίου τους.