Αγοράζει σπίτι στην Αντίπαρο

29.04.2008
Μπορεί η Μύκονος να είναι το πιο γνωστό ελληνικό νησί ανά την υφήλιο, ωστόσο όλα δείχνουν ότι οι Χολιγουντιανοί σταρ από τη στιγμή που γνώρισαν τις ομορφιές της Αντιπάρου «ψηφίζουν» αυτή δαγκωτό.

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Μπορεί η Μύκονος να είναι το πιο γνωστό ελληνικό νησί ανά την υφήλιο, ωστόσο όλα δείχνουν ότι οι Χολιγουντιανοί σταρ από τη στιγμή που γνώρισαν τις ομορφιές της Αντιπάρου «ψηφίζουν» αυτή δαγκωτό. Έτσι, μετά τον Τομ Χανκς και η Μαντόνα από το φετινό καλοκαίρι θα έχει στην ιδιοκτησία της ένα υπέροχο εξοχικό στο αιγαιοπελαγίτικο νησί.

Αν και αυτόν τον καιρό η Μαντόνα τρέχει αρκετά με την προώθηση της καινούργιας της δισκογραφικής δουλειάς και το επαγγελματικό της πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, φαίνεται ότι δεν ξεχνάει πως το καλοκαίρι είναι προ των πυλών! Και ποιο είναι εκείνο το μέρος που μπορείς να περάσεις αξέχαστα καλοκαίρια; Μα φυσικά τα ελληνικά νησιά, που συνδυάζουν τη διασκέδαση και τις ανέσεις που χρειάζεται μια σταρ με τις απίστευτες φυσικές ομορφιές. Η διεθνής σταρ στο παρελθόν έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τη χώρα μας. Συνήθως πήγαινε στα νησιά του Ιονίου, όπου έκανε ινκόγκνιτο διακοπές με την οικογένειά της και το σκάφος τους, ενώ οι παπαράτσι καιροφυλακτούσαν για να τραβήξουν έστω και μία φωτογραφία της σε ξέγνοιαστες στιγμές. Και παρόλο που οι φήμες την ήθελαν να παζαρεύει κάποιο σπίτι σε ένα από τα νησιά του Ιονίου, φαίνεται ότι ο Τομ Χανκς την έπεισε να γειτονεύσουν στην Αντίπαρο. Το σπίτι βρέθηκε στην ίδια περιοχή που έχει και ο διάσημος πρωταγωνιστής το δικό του και όταν η σούπερ σταρ είδε τις φωτογραφίες και τον περιβάλλοντα χώρο, όσο και την περιοχή, ενθουσιάστηκε και έδωσε αμέσως την εντολή στους ανθρώπους της να προχωρήσουν στην αγορά του. Αυτόν τον καιρό γίνονται μάλιστα οι τελευταίες διαδικασίες για να περάσει το συγκεκριμένο σπίτι στην πλήρη κατοχή της.

Η ίδια πάντως, μόλις το αντίκρισε, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι το συγκεκριμένο είναι ίσως το μόνο που δεν θα πουλήσει ποτέ και ότι εύχεται κάποια στιγμή η Αντίπαρος να γίνει το «λιμάνι» της!