Σώμα σταρ και λάμψη Χόλιγουντ

18.04.2008
Από τις αερόβιες ασκήσεις της Άνιστον μέχρι την υγιεινή διατροφή της Δέσποινας Βανδή και τις ασκήσεις power yoga της Ελένης Πετρουλάκη οι αγαπημένοι μας σταρ μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά τους για τέλειο σώμα και σούπερ εμφάνιση στην παραλία.
Από τις αερόβιες ασκήσεις της Άνιστον μέχρι την υγιεινή διατροφή της Δέσποινας Βανδή και τις ασκήσεις power yoga της Ελένης Πετρουλάκη οι αγαπημένοι μας σταρ μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά τους για τέλειο σώμα και σούπερ εμφάνιση στην παραλία.


Χριστίνα Παππά
Αν και δεν ακολουθεί κάποια δίαιτα ή συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα, έχει και αυτή τα μυστικά της. Όπως είναι ο πρωινός καπουτσίνο αλλά και οι δύο σοκολάτες που της χαρίζουν ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας. Το μεσημέρι, όταν κάνει διάλειμμα από τα γυρίσματα, θα φάει ένα κομμάτι πίτσα ή ζυμαρικά με σαλάτα. Το βράδυ προτιμάει ένα φιλέτο ή ψάρι με σαλάτα, ενώ ενδιάμεσα θα τσιμπήσει ένα τοστ με ζαμπόν και τυρί. Για να διατηρείται λεπτή τρώει μικρές ποσότητες και αφήνει πάντα φαγητό στο πιάτο της. Παράλληλα, γυμνάζεται με personal trainer δύο φορές την εβδομάδα.

Ζέτα Δούκα
Έχει μάθει να τρέφεται υγιεινά. Της αρέσει το γάλα σόγιας και το αναποφλοίωτο μαύρο ρύζι. Πίνει πολύ νερό και αποφεύγει τα δημητριακά. Επιλέγει για μεσημεριανό στήθος κοτόπουλου ή μπιφτέκι και σαλάτα, ενώ το ίδιο προτιμάει και για βραδινό. Ενδιάμεσα μπορεί να φάει 2-3 κράκερ ολικής αλέσεως ή ένα φρούτο που φροντίζει να έχει πάντα στην τσάντα της. Δεν της αρέσουν οι σάλτσες και τα λιπαρά κρέατα. αλλά τα φρούτα και τα λαχανικά, ενώ πίνει μόνο λίγο κόκκινο κρασί ή σαμπάνια, όταν βγαίνει έξω. Το μυστικό της είναι ότι τρώει μικρές ποσότητες και δεν πίνει καθόλου αλκοόλ ή καφέδες. Το μεγάλο της μυστικό είναι η αστάνγκα γιόγκα, που κάνει μαζί με την personal trainer της 3 φορές την εβδομάδα.

Βάνα Μπάρμπα
Χυμώδες κορμί το οποίο διατηρεί με σωστή διατροφή και γυμναστική. Έχει ηλεκτρικό διάδρομο στο σπίτι της και του δίνει και καταλαβαίνει. Έχει καταργήσει τα αναψυκτικά και πίνει μόνο πολύ νερό και ένα ή δύο ποτήρια την εβδομάδα λευκό κρασί ή σαμπάνια. Το μυστικό της είναι η «σούπα της Βάνας», που, όπως ακούγεται, είναι θαυματουργή. Η δίαιτα αποτοξίνωσης διαρκεί 3-4 μέρες. Βράζεις λαχανικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα, την πρώτη μέρα τρως λίγα με το ζωμό και τις επόμενες 2-3 μέρες μόνο το ζωμό.

Βάνα Ραμπότα
Μαγειρεύει η ίδια υγιεινά και της αρέσει η μεσογειακή διατροφή, τα όσπρια, τα τυριά, οι ντομάτες και τα παξιμάδια ολικής αλέσεως. Δεν κάνει δίαιτα, αλλά μικρή ήταν αθλήτρια στην ενόργανη και τη ρυθμική γυμναστική κι έτσι έφτιαξε το σώμα της. Δεν πηγαίνει γυμναστήριο, αλλά ούτε της αρέσει ο ηλεκτρικός διάδρομος. Το μυστικό της είναι «τρέξιμο στη φύση και κολύμπι. Αυτή είναι η καλύτερη γυμναστική», όπως λέει η ίδια.

Καίτη Γαρμπή
Το διαιτητικό μυστικό της είναι ότι πίνει πάρα πολύ πράσινο τσάι, που διαλύει τις τοξίνες, τζίντζερ και μια μείξη χαμομηλιού, μαντζουράνας και λεβάντας για ευεξία. Δεν μπορεί να αντισταθεί στις σοκολάτες. Δεν πιστεύει στις δίαιτες-αστραπή και προτιμάει να τρώει υγιεινά και σε σωστές ποσότητες. Επίσης, λατρεύει τη γυμναστική και κάνει τουλάχιστον μισή ώρα διάδρομο 3 φορές την εβδομάδα και ασκήσεις που τη βοηθάνε να διατηρεί το υπέροχο σώμα της.

Νίκη Κάρτσωνα
Πώς να μη διαθέτει τέλειο σώμα, αφού από 11 χρόνων έκανε πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική; Τελείωσε τη Γυμναστική Ακαδημία και δεν αμελεί να πηγαίνει στο γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

Σοφία Βογιατζάκη
Έχει βάλει τα φρούτα και τα λαχανικά στη διατροφή της και προσέχει να μην καταναλώνει γλυκά, που είναι η μεγάλη αδυναμία της. Πίνει μόνο 2-3 αναψυκτικά light την εβδομάδα, πολύ νερό, τζιν τόνικ και λευκό κρασί. Το μυστικό της είναι το αγγούρι, που δεν έχει σχεδόν καθόλου θερμίδες και τη βοηθάει να ξεγελάει την πείνα της. Όσο για άσκηση, δεν είναι φαν. Ευτυχώς περπατάει αρκετά όταν βγάζει το σκύλο της βόλτα.

Δήμητρα Σιγάλα
Το μυστικό ομορφιάς της είναι το καλό ντεμακιγιάζ κάθε βράδυ και μια καλή ενυδατική κρέμα. Όταν βγαίνει από το σπίτι, δεν ξεχνάει ποτέ να βάλει αντηλιακή κρέμα. Όσο για τη διατροφή της, αποφεύγει τα λιπαρά και προσπαθεί να τρέφεται σωστά και υγιεινά.

Ναταλία Γερμανού
Τρεις φορές την εβδομάδα επισκέπτεται γνωστό γυμναστήριο της Γλυφάδας. Ανά 3 ώρες καταναλώνει μικρά γεύματα. Μερικά από τα μυστικά της διατροφής της είναι φρουτοσαλάτα με μέλι και κάσιους και μπιφτέκι ή γαλοπούλα ψητή με αγγουροσαλάτα. Μία φορά την εβδομάδα δεν μπορεί να αντισταθεί στην αγαπημένη της παρασπονδία, που δεν είναι άλλη από τον κορμό σοκολάτας.

Μαριάντα Πιερίδη
Γυμνάζεται τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα από μία ώρα με εντατικές ασκήσεις αεροβικής. Απέχει τελείως από το αλκοόλ, το κάπνισμα και τα άσκοπα ξενύχτια, ενώ στις διατροφικές της συνήθειες συγκαταλέγονται τα άφθονα φρούτα, οι σαλάτες με προτίμηση στο μαρούλι και το άπαχο κοτόπουλο.

Μαρία Σολωμού
Δεν γυμνάζεται σχεδόν καθόλου, ενώ τρώει τα πάντα! Μάλιστα, το αγαπημένο της φαγητό είναι τα σουβλάκια. Όσον αφορά την περιποίηση προσώπου, ξεβάφεται πάντα πολύ καλά, ενώ χρησιμοποιεί υδατική κρέμα ως βάση του make up. Περιποιείται ιδιαίτερα τα μαλλιά της και 2 φορές την εβδομάδα χρησιμοποιεί ειδική μάσκα βοτάνων επώνυμης εταιρείας κομμωτηρίων.

Οπρα Γουίνφρεϊ
Η βασίλισσα του talk show είχε ταλαιπωρηθεί πολλά χρόνια με δίαιτες και ήταν θύμα του φαινομένου γιο γιο. Τελικά, τα κατάφερε μια χαρά. Το μυστικό της; Πολλά φρούτα και λαχανικά, γεύματα πλούσια σε πρωτεϊνες και επεξεργασμένους υδατάνθρακες. Και το σημαντικότερο; Κομμένο το βραδινό και ελάχιστο έως καθόλου αλκοόλ. Όλα αυτά σε συνδυασμό με πολλή γυμναστική.

Γιώργος Γιαννιάς
Γυμνάζεται 2 φορές την εβδομάδα με personal trainer, ενώ σε καθημερινή βάση καταναλώνει άπαχο κρέας ή ψάρι με σαλάτα. Από καλλυντικά προϊόντα χρησιμοποιεί ενυδατική κρέμα ματιών.

Πέγκυ Ζήνα
Γυμνάζεται με αεροβική και βάρη με την personal trainer. Αποφεύγει το πολύ κρέας και η υγιεινή διατροφή έχει γίνει βίωμά της. Σαλάτες και φυσικοί χυμοί είναι στο καθημερινό διαιτολόγιό της, ενώ σπάνια θα φάει μικρή ποσότητα ζυμαρικών, τα οποία είναι η αδυναμία της.

Τζένιφερ Ανιστον
Η ελληνικής καταγωγής σταρ του Χόλιγουντ στα εφηβικά της χρόνια ήταν στρουμπουλή. Κατάφερε όμως μετά από την επιμονή του ατζέντη της να χάσει πολλά κιλά και να μεταμορφωθεί σε κύκνο. Έχασε συνολικά 15 κιλά ακολουθώντας τη δίαιτα Ζώνης, μία από τις σκληρότερες δίαιτες του Χόλιγουντ, η οποία βασίζεται στον εξής κανόνα: κάθε γεύμα πρέπει να αποτελείται από 40% υδατάνθρακες, 30% πρωτεϊνες και 30% λίπος. Οπαδοί της δίαιτας αυτής εκτός από την Άνιστον είναι ο Μπραντ Πιτ αλλά και τα «Φιλαράκια» Ματ λε Μπλανκ και Μάθιου Πέρι.

Ελένη Πετρουλάκη
Ως γυμνάστρια έχει κάνει την υγιεινή διατροφή και την άσκηση τρόπο ζωής. Δεν πίνει αναψυκτικά και αποφεύγει ακόμα και τα light, καθώς, όπως έχει πει, δεν είναι και τόσο διαιτητικά όσο φαίνονται. Το μυστικό της είναι η πειθαρχία, αν και καμιά φορά κι εκείνη παρεκκλίνει και τρώει γλυκό, κυρίως παιδική σοκολάτα, που είναι η αδυναμία της. Τέλος, συστήνει ανεπιφύλακτα την power yoga, που κάνει θαύματα στο σώμα και στην ψυχή, αλλά και τη γυμναστική.

Χριστίνα Αλεξανιάν
Δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνει δίαιτα. Είναι από τις τυχερές, γιατί, όπως επισημαίνει, έχει απίστευτο μεταβολισμό. «Ακόμα και όταν τρώω πολύ, δεν παχαίνω», λέει η ίδια. «Δεν γυμνάζομαι και δεν έχω κάνει ποτέ καμιά φοβερή δίαιτα. Μόνο το καλοκαίρι ή όταν χρειάστηκε να χάσω 1-2 κιλά για ρόλο, τότε απλώς μείωσα τις ποσότητες του φαγητού μου. Νομίζω ότι αν δεν έχεις να χάσεις πολλά κιλά, αυτή η μέθοδος είναι η καλύτερη για να μη νιώθεις ότι κάνεις δίαιτα».

Παναγιώτα Βλαντή
Τρώει πολύ ψάρι, ενώ γυμνάζεται σχεδόν 4 φορές την εβδομάδα, συνδυάζοντας αερόβια και αναερόβια άσκηση.

Ισαβέλλα Βλασιάδου
Λατρεύει την ιστιοπλοϊα και μάλιστα έχει καταφέρει να πάρει και πτυχίο, μιας και στο παρελθόν ήταν η καθημερινή της απασχόληση. Το άθλημα αυτό τη βοηθάει να διατηρεί το σώμα της, αν και ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τα κιλά της.

Δέσποινα Βανδή
Πιστή στην υγιεινή διατροφή, έχει καταργήσει το βούτυρο και βάζει μόνο 1 κουταλιά ελαιόλαδο μόλις το φαγητό έχει βράσει ή ψηθεί στο φούρνο. Η λέξη «τηγανητό» είναι απαγορευμένη στην κουζίνα της. Δεν αφήνει το στομάχι της να πεινάει και τρώει τρία γεύματα την ημέρα, με ενδιάμεσα ελαφρά σνακ. Η μόνη της παρασπονδία πού και πού είναι ένα παγωτό light, λίγη σοκολάτα ή διαιτητικά μπισκότα. Και φυσικά, δεν ξεχνάει τη γυμναστική, καθώς «λιώνει» στον ηλεκτρικό διάδρομο για περίπου μισή ώρα την ημέρα, ενώ συχνά κάνει και βάρη. Τα καλά κόποις κτώνται, που λέει και ο λαός.

Αννίτα Ναθαναήλ
Λατρεύει την ιταλική κουζίνα και συνήθως το μεσημεριανό της είναι μακαρόνια. Άλλη εναλλακτική λύση για μεσημεριανό είναι το σνίτσελ με σαλάτα και οι φακές, που της αρέσουν πολύ. Το πρωί πίνει ένα σοκολατούχο γάλα και το απόγευμα το κλασικό γιαουρτάκι χαμηλών λιπαρών και ένα φρούτο. Το βράδυ θα προτιμήσει πάλι ένα ιταλικό πιάτο. Το μυστικό της είναι ότι δεν έχει κάνει ποτέ δίαιτα, δεν στερείται και δεν τρώει τίποτα μετά τις 9 το βράδυ, ενώ πίνει πολύ νερό.

Μπέσυ Μάλφα
Μπορεί να μην προλαβαίνει να πάει γυμναστήριο, αλλά κάνει χορό, που τη βοηθάει να διατηρεί τη φόρμα της. Το μυστικό της είναι οι κάψουλες βιταμίνης Ε, τις οποίες «σπάει» και τις απλώνει στο δέρμα της. Έτσι, πετυχαίνει να έχει λαμπερό πρόσωπο, ενώ προσέχει και τη διατροφή της.

Ντορέτα Παπαδημητρίου
Αν και της αρέσουν πολύ οι σούπες, τις αποφεύγει γιατί είναι αρκετά παχυντικές, εκτός όμως από τις χορτόσουπες που φτιάχνει μόνη της. Το πρωί προτιμάει ένα τοστ ή ένα μπολ δημητριακά με γάλα light. Ενδιάμεσα θα φάει ένα φρούτο ή ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, το μεσημέρι μαγειρεμένο φαγητό σε λογική ποσότητα και το βράδυ κάτι ελαφρύ. Τρώει κάθε 3 ώρες, ώστε ο οργανισμός της να κάνει καύσεις, και έχει καταργήσει εντελώς τα αναψυκτικά, ακόμα και τα light.

Μάρω Λύτρα
Έχει καλό μεταβολισμό και δεν την απασχόλησαν ποτέ παραπανίσια κιλά. Δεν της αρέσει καθόλου το κόκκινο κρέας και το έχει αντικαταστήσει με κοτόπουλο, γαλοπούλα ή ψάρι. Ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή, τρώγοντας για πρωινό μία φέτα μαύρο ψωμί με γαλοπούλα και τυρί ή ένα μπολ δημητριακά με γάλα light. Το μεσημέρι και το βράδυ τρώει ψητό κοτόπουλο, γαλοπούλα ή ψάρι με μια μεγάλη σαλάτα και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, ενώ ενδιάμεσα προτιμάει ένα φρούτο ή ένα γιαούρτι light. Όταν πάρει 2-3 κιλά, ακολουθεί τη δίαιτα Ζώνης, όπου οι υδατάνθρακες είναι απαγορευμένοι. Δεν πίνει αναψυκτικά και όταν βγαίνει έξω, προτιμάει ένα ποτήρι λευκό κρασί. Κάνει 3 φορές την εβδομάδα γιόγκα και συμπληρώνει τη γυμναστική της με διάδρομο και ασκήσεις με βάρη.

Γιάννης Αϊβάζης
Αποφεύγει τα τηγανητά και τις λιπαρές τροφές και προτιμάει να τρώει σαλάτες, ενώ μία φορά την εβδομάδα το ρίχνει έξω και τρώει ακόμα και βρόμικο. Από τα γλυκά τρώει ελάχιστη σοκολάτα, ενώ δεν τρώει ποτέ μετά τις 7 το απόγευμα. Γυμνάζεται 4 φορές την εβδομάδα με συνδυασμό αερόβιας και αναερόβιας γυμναστικής.

Αγγελική Ηλιάδη
Είναι ιδιαίτερα αθλητικός τύπος. Κάνει καθημερινά διάδρομο, κοιλιακούς και μονόζυγο, ενώ τον τελευταίο καιρό εξελίσσεται και σε πολύ καλή παίκτρια του τένις. Όσον αφορά τη διατροφή της, η ημέρα ξεκινάει πάντα με δημητριακά, ενώ λατρεύει τις σαλάτες. Τρώει επίσης μοσχαρίσιο φιλέτο και ψάρι αλλά και light γαλακτοκομικά προϊόντα. Δεν της αρέσει καθόλου το αλκοόλ, ενώ προσπαθεί παρά το νυχτερινό ωράριο να κοιμάται όσο το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της.

Πενέλοπε Κρουζ
Οκτώ ώρες ύπνος είναι ένα από τα μυστικά της Πενέλοπε, που θέλει να είναι ξεκούραστη και λαμπερή ακόμη και όταν γυμνάζεται. Επειδή έχει μεγάλη περιφέρεια, γυμνάζει τους ώμους της για να διατηρήσει την ισορροπία.

Νίκος Βέρτης
Λατρεύει τα θαλάσσια σπορ και συγκεκριμένα το τζετ σκι, ωστόσο και το χειμώνα κάνει σκι σε αγαπημένα του χιονοδρομικά κέντρα, όπως η Βασιλίτσα Γρεβενών. Επίσης, διαθέτει στο σπίτι του εξοπλισμό γυμναστηρίου, που περιλαμβάνει διάδρομο, βαράκια και κάποια ακόμη όργανα. Καταναλώνει ψάρι 4 φορές την εβδομάδα, ενώ αγαπάει πολύ το άγριο ρύζι. Τρώει επίσης πολλά καρότα και από κρέας βραστή ή ψητή γαλοπούλα πάντα με τη συνοδεία κάποιας σαλάτας. Απεχθάνεται το αλκοόλ όπως και το τσιγάρο.

Αννα Αδριανού
Προσέχει πάντα τη διατροφή της, γιατί πριν από μερικά χρόνια είχε πάρει γύρω στα 10 κιλά, τα οποία της είχαν γίνει «εφιάλτης», αλλά χάρη στην επιμονή της κατάφερε να τα εξαφανίσει. Προτίμησε να τα χάσει αργά και σταθερά τρώγοντας πολλές σαλάτες, ψάρι που το λατρεύει, φρούτα και πίνοντας πολύ εμφιαλωμένο νερό, που είναι απαραίτητο σε κάθε δίαιτα. Επίσης, το μυστικό της είναι το καθημερινό περπάτημα, το τζόκινγκ και το κολύμπι, το οποίο επίσης λατρεύει.

Εύα Αντωνοπούλου
Πίνει πολύ νερό τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα, περπατάει και κάνει yoga και power yoga όσο πιο συχνά μπορεί. Το πρωί τρώει μια φέτα μαύρο ψωμί με ταχίνι ή μέλι, που της δίνει ενέργεια. Το μεσημέρι ένα σάντουιτς ή μια μερίδα ψητό κρέας ή κοτόπουλο ή ψάρι με μια μεγάλη σαλάτα. Το βράδυ τρώει πάντα κάτι ελαφρύ, τουλάχιστον 3 ώρες πριν κοιμηθεί και λατρεύει την κοτοσαλάτα. Το μυστικό της είναι ο καλός ύπνος και δεν τον χαλάει για τίποτα.

Μαντόνα
Μπορεί να διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, αλλά δεν της φαίνεται. Λατρεύει τη μακροβιοτική διατροφή, η οποία είναι λιγότερο δίαιτα και περισσότερο φιλοσοφία. Έχει δηλώσει ότι δεν τρώει καθόλου γαλακτοκομικά και τρέφεται αποκλειστικά με αναποφλοίωτα δημητριακά, μαύρο ακατέργαστο ρύζι, φρέσκα λαχανικά εποχής και ψάρια. Οι οπαδοί της δίαιτας αυτής πιστεύουν ότι το φαγητό και κυρίως η ποιότητά του επηρεάζουν τη ζωή μας πολύ περισσότερο από όσο φανταζόμαστε. Θεωρούν ότι παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία μας, τη διάθεση μας αλλά και την ψυχολογία μας γενικότερα. Η Μαντόνα κάνει καθημερινά πιλάτες και γιόγκα.

Μπιγιονσέ
Συνδυάζει την καλλίγραμμη σιλουέτα με τις ατέλειωτες καμπύλες, τις οποίες διατηρεί με τη maple syrop diet, δηλαδή τη δίαιτα με το σιρόπι σφενδάμου. Πρόκειται για ένα ποτό που φτιάχνεται από σφένδαμο, λεμόνι, νερό και πιπέρι καγιέν. Βέβαια, εννοείται ότι γενικά προσέχει τη διατροφή της και αποφεύγει λιπαρές και παχυντικές τροφές.

Ναταλία Δραγούμη
Ασκείται συστηματικά κάνοντας κολύμβηση τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Όσον αφορά τις διατροφικές της συνήθειες, καταναλώνει μόνο άπαχο κρέας, 3 φορές την εβδομάδα ψάρι και άφθονες σαλάτες. Καφέ πίνει μόνο ντεκαφεϊνέ, ενώ της αρέσει πολύ το πράσινο τσάι. Κατά καιρούς έχει ασχοληθεί και με εναλλακτικές θεραπείες ομοιοπαθητικής χρησιμοποιώντας ανάλογα προϊόντα. Φροντίζει εντατικά την επιδερμίδα της με μάσκα ημέρας, νυκτός, ματιών, ενώ επιλέγει προσεκτικά και τα προϊόντα demake up.

Τζένιφερ Λόπεζ
Η διάσημη τραγουδίστρια, που πριν από περίπου 2 μήνες έγινε μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, χάνει εύκολα τα κιλά που πήρε ακολουθώντας διατροφή που στηρίζεται στις αρχές της δίαιτας Άτκινς. Παράλληλα, γυμνάζεται και κάνει χορό.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ
Η πιο πρακτική απ όλες. Προτιμάει να κάνει αρκετές επισκέψεις σε γνωστό spa. Προσέχει πολύ την ομορφιά της και της αρέσει να αφήνεται στα χέρια των ειδικών και να χαλαρώνει με τις θεραπείες που ακολουθεί. Λατρεύει την αρωματοθεραπεία και το μασάζ με αιθέρια έλαια.

Λίνα Σακκά
Πηγαίνει στο γυμναστήριο σχεδόν σε καθημερινή βάση. Επίσης, αυτό που τη βοηθάει να διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της είναι ότι κάνει χορό.

Μαρία Κορινθίου
Δεν της αρέσει να γυμνάζεται σε γυμναστήριο, αλλά κοντά στη φύση. Τους καλοκαιρινούς μήνες κάνει κολύμπι, ενώ το χειμώνα προτιμάει το σκι. Αποφεύγει τα γλυκά, αν και τα θεωρεί μεγάλο πειρασμό, πίνει πολύ νερό, λατρεύει τις σαλάτες και τα φρούτα.

Ηλίας Ψινάκης
Γυμνάζεται κυρίως το καλοκαίρι, αφού λατρεύει τα καλοκαιρινά σπορ. Αποφεύγει να τρώει μετά τις 9 το βράδυ, ενώ δεν κρύβει την αδυναμία του στις σαλάτες.

Βάσια Λόη
Της αρέσει πολύ το περπάτημα, ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός, ενώ όταν γυμνάζεται, προτιμάει να κάνει διάδρομο. Στη διατροφή της προσπαθεί να αποφεύγει τα γλυκά και γενικότερα τα τρόφιμα που έχουν αυξημένα λιπαρά, ενώ δεν τρώει ποτέ μετά τις 9 το βράδυ.