Η Τζένη Βάνου πάντρεψε την κόρη της!

21.04.2008
Η πολυαγαπημένη κόρη της Τζένης Βάνου, η Αθηνά Ρηγοπούλου, παντρεύτηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο πριν από λίγες ημέρες τον εκλεκτό της καρδιάς της Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

ΦΩΤΟ & ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΜΟΥΤΙΔΗΣ

Η πολυαγαπημένη κόρη της Τζένης Βάνου, η Αθηνά Ρηγοπούλου, παντρεύτηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο πριν από λίγες ημέρες τον εκλεκτό της καρδιάς της Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Βαθιά συγκινημένη, η Τζένη Βάνου δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθώς παρακολουθούσε το γάμο της μονάκριβης κόρης της Αθηνάς με τον όμορφο νεαρό τραγουδιστή Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

«Είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου», δήλωσε αποκλειστικά στο ΛΟΙΠΟΝ.

Δίπλα στην αγαπημένη τραγουδίστρια βρισκόταν συνεχώς ο γιος της Μιχάλης Ρηγόπουλος, ο οποίος παντρεύτηκε στην ίδια αίθουσα πριν από ένα χρόνο, και η σύζυγός του Νεβίνα, που κρατούσε στην αγκαλιά της το μόλις δύο μηνών αγοράκι τους, η αδερφή της Ιωάννα Βραχνού και οι γονείς του γαμπρού, Χρήστος και Μαίρη Εμμανουήλ.

Οι νεόνυμφοι, αφού υποσχέθηκαν αιώνια πίστη και αγάπη ο ένας στον άλλο και αντάλλαξαν τις βέρες τους, δέχτηκαν τις ευχές των προσκεκλημένων. Η τελετή πραγματοποιήθηκε προχθές Τρίτη στο Δημαρχείο της Νέας Σμύρνης σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, μακριά από τη δημοσιότητα και τις τυμπανοκρουσίες.

Κερνώντας σαμπάνια, οι νεόνυμφοι γιόρτασαν το ξεκίνημα της νέας τους ζωής και μας μίλησαν για το πώς δημιουργήθηκε η σχέση τους αλλά και για τη μεγαλύτερη επιθυμία τους μετά το γάμο. «Θέλουμε πολύ σύντομα να αποκτήσουμε το πρώτο μας παιδί», δήλωσε η κόρη της Τζένης Βάνου κρατώντας ευτυχισμένη το μπράτσο του συζύγου της.

Ο γάμος της όμορφης Αθηνάς και του Κωνσταντίνου έγινε από έρωτα και πάθος. Γνωρίστηκαν το 1995, όταν ο Κωνσταντίνος τραγουδούσε μαζί με τη μητέρα της. Χάθηκαν για 4 χρόνια, αλλά η ζωή έμελλε να τους ξαναενώσει, καθώς συνεργάστηκαν ως τραγουδιστές στο ίδιο νυχτερινό κέντρο στη Μυτιλήνη. Στην αρχή αναπτύχθηκε ανάμεσά τους μια δυνατή φιλία, η οποία γρήγορα εξελίχτηκε σε ένα σφοδρό έρωτα! Από τότε έμειναν μαζί για εφτά ολόκληρα χρόνια.

«Αποφασίσαμε να παντρευτούμε ξαφνικά, μετά από ένα χρόνο διακοπής της σχέσης μας. Τα ξαναβρήκαμε πριν από τρεις μήνες και αποφασίσαμε να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας με το γάμο», εξομολογήθηκε η Αθηνά. «Η μητέρα μου νόμιζε ότι ήμουν ακόμα χωρισμένη και όταν της ανακοίνωσα ότι παντρεύομαι, έπεσε από τα σύννεφα».

Θα ακολουθήσει αργότερα και ο θρησκευτικός γάμος;

«Ίσως αργότερα. Επειδή ψάξαμε τη διαδικασία του θρησκευτικού γάμου, διαπιστώσαμε ότι θέλει πολλές προετοιμασίες, σκοτούρες και μπελάδες και δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο Είμαστε ευτυχισμένοι και με τον πολιτικό γάμο».

Δεν σου έλειψε η πρόβα νυφικού;

«Είμαι μια χαρά με το φόρεμά μου. Έψαξα ένα πρωινό και λίγο πριν απογοητευτώ το είδα μπροστά μου. Μου άρεσε και αυτό ήταν όλο».

Σίγουρα δεν υπάρχει στη μέση εγκυμοσύνη, που επιτάχυνε τη διαδικασία του γάμου;

«Όχι, μακάρι να υπήρχε. Τώρα όμως θα το προσπαθήσουμε. Σας είπαμε ότι θέλουμε πολύ ένα παιδί».

Δεν είστε προληπτικοί με το δίσεκτο έτος;

«Καθόλου! Αντίθετα με τη μαμά μου, η οποία είναι εξαιρετικά προληπτική».

Αθηνά, θα συνεχίσεις να τραγουδάς;

«Ναι, αλλά είμαι και καθηγήτρια Αγγλικών. Εδώ και χρόνια. Εργάζομαι σε φροντιστήριο! Και αγαπάω και τις δύο δουλειές μου».

Εσύ, Κώστα;

«Αγαπάω το τραγούδι. Ετοιμάζω τη δική μου δισκογραφική δουλειά».

Τελικά, ποιος «τύλιξε» ποιον;

(Γελάνε και οι δύο.) «Εγώ κατάφερα τον Κώστα να με παντρευτεί και ο Κώστας εμένα να τα πρωτοφτιάξουμε»!

Έχετε άγχος για τη ζωή σας μέσα στο γάμο;

«Καθόλου! Ζούμε συνεχώς μαζί εδώ και εφτά χρόνια και τίποτα δεν θα αλλάξει. Επισημοποιήσαμε τη σχέση μας, γιατί θέλουμε ένα μωράκι».