Γιατί χαίρεται η μαμά του Ρέμου;

17.04.2008
Χαράς ευαγγέλια για τη μαμά του γνωστού. Όχι γιατί ο γιος της έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και αγόρασε τις μετοχές της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή έναντι ενός πολύ σεβαστού τιμήματος, αλλά γιατί θα τον έχει όλο και πιο συχνά κοντά της.
Χαράς ευαγγέλια για τη μαμά του γνωστού. Όχι γιατί ο γιος της έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και αγόρασε τις μετοχές της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή έναντι ενός πολύ σεβαστού τιμήματος, αλλά γιατί θα τον έχει όλο και πιο συχνά κοντά της.

Οπως λένε οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Ρέμου, ο δημοφιλής καλλιτέχνης σχεδιάζει να ασχοληθεί προσωπικά με τα σοβαρά θέματα της αγαπημένης του ομάδας, ειδικά μάλιστα όταν δεν θα έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μάλιστα, αυτά τα θέματα θα τον κρατάνε αρκετό καιρό στη συμπρωτεύουσα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους δικούς του να τον βλέπουν περισσότερο. Ο σουξαρισμένος καλλιτέχνης εκταμιεύοντας ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσό παίρνει στα χέρια του και επισήμως πλέον την ομάδα του Ηρακλή, στην οποία είναι πρόεδρος από το περασμένο καλοκαίρι. Λεπτομέρειες μπορεί να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστές, αλλά εκτιμάται ότι πρόκειται για πολλά εκατομμύρια ευρώ. Χρειάστηκε πολύς χρόνος, αλλά και κόπος, όπως λένε οι γνωρίζοντες τα παρασκήνια της υπόθεσης, μέχρι να πειστεί ο μεγαλοεπιχειρηματίας που εδώ και χρόνια είχε την πλειοψηφία των μετοχών στον Ηρακλή για να παραδώσει τη σκυτάλη στο σημερινό πρόεδρο.

Είναι μάλιστα θέμα ρύθμισης κάποιων τυπικών λεπτομερειών, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του 67% των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής από τον Γιώργο Σπανουδάκη στον Αντώνη Ρέμο και στους συνεργάτες του, οι οποίοι πλέον θα έχουν την πλειοψηφία στα διοικητικά του «γηραιού». Η διαδικασία με τις υπογραφές έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ευάγγελου Μυτηλιναίου. Περιττό να τονίσουμε σ' αυτό το σημείο ότι το πιο ευτυχισμένο πρόσωπο σ' αυτή την ιστορία είναι η μητέρα του τραγουδιστή. Όχι μόνο θα μπορεί να τον φροντίζει η ίδια, αλλά θα έχει και την ευκαιρία να τον μεταπείσει για τις απόψεις του περί γάμου. Ειδικά μάλιστα μετά από την πρόσφατη απόφαση χωρισμού του από τη Ζέτα Μακρυπούλια το θέμα αυτό, της αποκατάστασης δηλαδή του Αντώνη, αποτελεί, όπως είναι φυσικό, ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για αυτήν. Η νέα τάξη πραγμάτων πρακτικά σημαίνει ότι ο Ρέμος θα κάνει τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα κάτι σαν Γλυφάδα-Κολωνάκι, μιας και οι τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας είναι πολλές. Ο ίδιος, πάντως, επιθυμεί να εμφανίζεται κάθε Κυριακή στην κερκίδα των επισήμων, δείχνοντας πόσο κολλημένος είναι με την ομάδα του, ταξιδεύοντας είτε με κάποιο από τα γρήγορα αυτοκίνητά του είτε πετώντας ακόμη και με ελικόπτερο.