Ο Notis επενδύει εκατομμύρια στην Κω!

17.04.2008
Ο δημοφιλής τραγουδιστής πήρε φόρα και επενδύει μια ολόκληρη περιουσία στο νησί που μεγάλωσε. Πριν από μερικές ημέρες, λοιπόν, στα πλαίσια της απόφασής του να ασχοληθεί επαγγελματικά αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο
Ο δημοφιλής τραγουδιστής πήρε φόρα και επενδύει μια ολόκληρη περιουσία στο νησί που μεγάλωσε. Πριν από μερικές ημέρες, λοιπόν, στα πλαίσια της απόφασής του να ασχοληθεί επαγγελματικά αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στην αγαπημένη του Κω, έκανε μια έξυπνη επαγγελματική και ιδιαίτερα ρομαντική παράλληλα κίνηση, αγόρασε το ιστορικό μαγαζί «Απόπλους».

Το μαγαζί αυτό κρύβει μια σημαντική λεπτομέρεια που αποτέλεσε ενδεχομένως και το στοιχείο-κλειδί που ώθησε τον Νότη Σφακιανάκη στην αγορά του. Εκεί, λοιπόν, στο κέντρο «Απόπλους», είχε ασχοληθεί παλαιότερα ο πολυαγαπημένος αδερφός του Γιώργος. Έτσι, όπως φαίνεται, πίσω από την εξαγορά αυτή κρύβεται πιθανότατα η διάθεση του γνωστού τραγουδιστή να αποκτήσει κάτι με το οποίο είχε «δεθεί» η οικογένειά του, στην οποία πιστεύει πολύ και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο νησί, η επένδυση για την απόκτηση του «Απόπλου» είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, καθώς το ποσό ξεπερνάει κατά πολύ το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Μιλάμε βέβαια για ένα μαγαζί που θεωρείται ίσως και το κορυφαίο του νησιού, με χωρητικότητα που ξεπερνάει τα χίλια άτομα, ενώ το σημαντικότερο ατού του είναι το γεγονός ότι αποτελεί ένα βασικό πόλο έλξης όσον αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση της Δωδεκανήσου. Στόχος του Νότη Σφακιανάκη, όπως υποστηρίζει πρόσωπο που ανήκει στο πολύ φιλικό περιβάλλον του, είναι να πηγαίνει εκεί μερικούς από τους φίλους του, που ανήκουν στο καλλιτεχνικό στερέωμα, για να τραγουδάνε εκεί.

Η επένδυσή του, όμως, στο νησί που υπεραγαπά δεν σταματάει εδώ. Στα άμεσα σχέδιά του είναι να αποκτήσει ένα ακόμη κέντρο διασκέδασης. Οι συζητήσεις που κάνει αφορούν το μαγαζί «Απόλλων», το κέντρο όπου πρωτοεμφανίστηκε. Εκεί ανέβηκε για πρώτη φορά σε πίστα ως ερμηνευτής και αυτός είναι ο βασικός λόγος που θέλει πάρα πολύ να το μετατρέψει από ερείπιο που είναι σήμερα σε κόσμημα. Το κέντρο αυτό έχει να λειτουργήσει περίπου δεκαπέντε χρόνια και τα μόνα που έχουν απομείνει είναι η μπάρα και μέρος της πίστας. Στο χώρο του «Απόλλωνα» ήταν που τον είδαν οι παραγωγοί του να ερμηνεύει για πρώτη φορά και από εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά η πορεία του προς την κορυφή της νυχτερινής διασκέδασης.