Γάμος με παρατράγουδα

15.04.2008
Δεν είχε προλάβει καλά καλά να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την καλή του, τη Μαριάννα Σταματοπούλου, και είδε το όνομά του να μπλέκεται σε σκάνδαλο με την πρώην Μις Ουαλία Ίμοτζεν Τόμας.

Από τον ΝΙΚΟ ΖΑΜΠΑΡΑ

Δεν είχε προλάβει καλά καλά να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την καλή του, τη Μαριάννα Σταματοπούλου, και είδε το όνομά του να μπλέκεται σε σκάνδαλο με την πρώην Μις Ουαλία Ίμοτζεν Τόμας. Ο Νέρι Καστίγιο, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια του, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το γαμήλιο δώρο που δεχόταν από την πρώτη σε κυκλοφορία βρετανική εφημερίδα θα ήταν ένα σκάνδαλο!

Τι είχε συμβεί όμως ακριβώς και πώς βρέθηκε ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής μπλεγμένος στο σκάνδαλο, στο οποίο παρουσιάστηκε και φωτογραφικό ντοκουμέντο; Διότι το αγγλικό έντυπο παρουσίαζε την πρώην Μις Ουαλία Ίμοτζεν Τόμας μέσα σε μια λιμουζίνα και κάπου στην άκρη της φωτογραφίας φαινόταν και «ολίγον τι» από τον Καστίγιο!

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού δίνει εξηγήσεις στην παρεξήγηση! «Ήμουν όντως στη λιμουζίνα, αλλά δεν ήμουν μόνος μου. Κι αυτό διότι μαζί μου ήταν τόσο ο κουμπάρος μου, ο Κωνσταντίνος Κολλάτος, αλλά και ένας ακόμη πολύ καλός φίλος που έχω στην Αγγλία, ο Φοζ Βουρκχάσι, με τον οποίο η Ίμοτζεν διατηρεί σχέση! είχαμε βγει όλοι μαζί έξω για να διασκεδάσουμε μετά το παιχνίδι που δώσαμε με το Μεξικό κόντρα στην Γκάνα και μάλιστα εκτός από τη δική μας λιμουζίνα, υπήρχαν και άλλες, στις οποίες βρίσκονταν άλλοι παίκτες του Μεξικού. Μάλιστα, όλες τις λιμουζίνες μας τις είχε παραχωρήσει ο φίλος μου ο Φοζ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γνωστής εταιρείας ενοικιάσεως πολυτελών αυτοκινήτων. Έτσι, λοιπόν, βρέθηκα μπλεγμένος σε όλη αυτή την ιστορία».

Μια ιστορία, η οποία δεν υπήρχε περίπτωση βέβαια να τινάξει στον αέρα το γάμο του με τη Μαριάννα Σταματοπούλου, αλλά, όπως και να χει, τον «επισκίασε» κάπως! Ο Νέρι, πάντως, μία μέρα πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο είχε ανεβεί τα σκαλιά της μεξικάνικης πρεσβείας στο Λονδίνο, όπου και αντάλλαξε όρκους πίστης και αγάπης με τη «μοναδική γυναίκα που αγαπάω», όπως είπε ο ίδιος. «Στη Μαριάννα είμαι πιστός, διότι αυτές είναι οι αρχές που έχω πάρει από το σπίτι μου», ανέφερε στη συνέχεια ο Νέρι, που πέραν των άλλων δηλώνει και χαζομπαμπάς, προσφέροντας στην 6 μηνών κόρη τους, τη Μύριαμ-Ελένη, ό,τι ποθεί η ψυχή της. Η μικρή, εξάλλου, ήταν παρούσα και στο μυστήριο, από το οποίο απουσίαζαν οι γονείς του ποδοσφαιριστή, που όμως ήταν οι πρώτοι που του τηλεφώνησαν για τις ευχές τους. Στο πλευρό του ζευγαριού στην τελετή βρέθηκε και όλη η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Μεξικού, καθώς και μία κομπανία από παραδοσιακούς Μεξικανούς τραγουδιστές, που ήταν το δώρο της μεξικάνικης πρεσβείας στον ποδοσφαιριστή.