Γιατί δεν φοράει πια σέξι ρούχα;

08.04.2008
Εκρηκτική και αποκαλυπτική έχει συνηθίσει την Έλενα Βέντη ο αντρικός πληθυσμός. Όμως, η show woman πέρασε σε άλλη φάση της ζωής της και ξόδεψε 20.000 ευρώ για σικάτες τουαλέτες Versace

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Εκρηκτική και αποκαλυπτική έχει συνηθίσει την Έλενα Βέντη ο αντρικός πληθυσμός. Όμως, η show woman πέρασε σε άλλη φάση της ζωής της και ξόδεψε 20.000 ευρώ για σικάτες τουαλέτες Versace, προκαλώντας την έκρηξη του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Τζέτη, ο οποίος τη θέλει απόλυτο sex symbol στην πίστα.

Οι φήμες είχαν αρχίσει να φουντώνουν εδώ και μερικές μέρες στη νυχτερινή Αθήνα και το ΛΟΙΠΟΝ έσπευσε να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Η εμφάνιση της Έλενας Βέντη στην πίστα μας άφησε άφωνους και επιβεβαίωσε την πληροφορία μας. Η sexy show woman που ξεσηκώνει τα πλήθη με το τραγούδι της «Μ αρέσει το sex, πειράζει;» έχει αλλάξει «εικόνα». Όχι χρώμα ή μήκος μαλλιών, αλλά ρούχα. Την περιμέναμε να βγει με το στρινγκ παντελόνι ή τα φορέματα που αφήνουν σε κοινή θέα το μεγαλύτερο μέρος των ασφαλισμένων έναντι 30.000 ευρώ οπισθίων της, αλλά είδαμε μια τραγουδίστρια με πανάκριβες σικ τουαλέτες. Πάντα φυσικά ωραίο θηλυκό, αλλά καθόλου αποκαλυπτική. Τι συμβαίνει; αναρωτηθήκαμε. Μήπως έκλεψαν τις sexy τουαλέτες της και δανείστηκε τα ρούχα αυτά για να εμφανιστεί εκείνο το βράδυ στην «Άλλη φάση»; Και οι φήμες; Μήπως ο έρωτας που περίμενε ήρθε τελικά και εκείνη έγινε σεμνό κορίτσι για να μην τον χάσει; «Είμαι πάντα sexy, θέλησα όμως να κάνω μια αλλαγή στην εμφάνισή μου», ήταν οι πρώτες κουβέντες της Έλενας, που μας επιβεβαίωσε όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες. «Έχω ξεκινήσει μια σχέση και αυτό με έκανε να νιώσω διαφορετικά. Είμαι ερωτευμένη με έναν παιδίατρο, αλλά δεν με ζηλεύει, ούτε τον ενοχλεί να ντύνομαι προκλητικά στην πίστα. Έτσι με γνώρισε και έτσι με αγάπησε. Εξάλλου, δεν επιτρέπω σε κανέναν άντρα να με αλλάξει. Δεν απορρίπτω την προηγούμενη εικόνα μου, ούτε θα πετάξω τα sexy ρούχα μου, που είναι πανάκριβα. Απλώς ανανέωσα την εικόνα μου. Θέλω να δείξω και άλλα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν άρεσε στον επιχειρηματία Γιώργο Τζέτη, ο οποίος με πιέζει να βάζω μόνο αισθησιακά ρούχα και να προβάλλω μόνο τη sexy εικόνα μου. Πράγματι, οι σχέσεις μας είναι τεταμένες και σου λέω ειλικρινά ότι αν δεν είχα συμβόλαιο, θα είχα αποχωρήσει. Πιστεύω ότι ο κόσμος με αγαπάει όπως και αν εμφανιστώ και αυτό οφείλει να το καταλάβει ο κ. Τζέτης. Δεν πουλάω μόνο τη sexy εικόνα μου. Μπορώ να συνδυάσω και τις θηλυκές τουαλέτες και τις πιο sexy στο πρόγραμμά μου. Πειράζει;».

«Πήρα show woman, όχι καλόγρια»
Πυρ και μανία είναι ο επιχειρηματίας του κέντρου Γιώργος Τζέτης μαζί της: «Με την Έλενα κάναμε μια συμφωνία και υπογράψαμε συμβόλαιο που αναφέρει ότι θα κάνει show όπως την έχει αγαπήσει ο κόσμος». «Εκείνη κάποια στιγμή το είδε αλλιώς και αποφάσισε να μην είναι το απόλυτο sex symbol που έχουμε συνηθίσει στην πίστα. Μου κάνουν παράπονα οι πελάτες και με ρωτάνε τι της συμβαίνει. Την ήξεραν sexy woman και τώρα τη βλέπουν σαν καλόγρια. Της μίλησα, αλλά δεν συμμορφώνεται. Είμαι αποφασισμένος να φτάσω στα άκρα. Όπως έμαθα από το περιβάλλον της, είναι ερωτευμένη. Είτε έχει πέσει αντρικός δάκτυλος σε αυτή την αλλαγή της ή είναι τόσο ερωτευμένη, που αποφάσισε να αλλάξει προφίλ. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Ωραίος είναι ο έρωτας, αλλά να μην κάνει κουμάντο στη δουλειά σου. Στο σπίτι μας μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε, αλλά στη δουλειά μας υπάρχουν συμφωνίες και συμβόλαια. Ελπίζω αυτό να το καταλάβει έγκαιρα και να ξαναγίνει η sexy Έλενα που ξέρουμε».