Οι γυναίκες πάνε... sex shop!

28.03.2008
Κάποτε ήταν αδιανόητο για γυναίκες να μπουν σε ένα sex shop και να ζητήσουν με άνεση βοηθήματα για τη σεξουαλική τους απόλαυση.

Κάποτε ήταν αδιανόητο για γυναίκες να μπουν σε ένα sex shop και να ζητήσουν με άνεση βοηθήματα για τη σεξουαλική τους απόλαυση. Ένα είδος συστολής εξακολουθεί να υφίσταται, αφού σπάνια τα κορίτσια θα μπουν μόνα τους στα συγκεκριμένα μαγαζιά. Μαζί με φίλες τους, λοιπόν, κάνουν διευκρινιστικές ερωτήσεις στους υπαλλήλους σχετικά με τη λειτουργικότητα των αντικειμένων, ρωτάνε τιμές και καταλήγουν να φεύγουν φορτωμένες με όλων των ειδών τα σεξουαλικά παιχνίδια. Επιλέγουν δονητές σε ικανοποιητικά μεγέθη, αλλά όχι «τερατώδη», ενώ μεγάλη ζήτηση έχουν και τα πολύ μικρά μεγέθη, που εύκολα μεταφέρονται ακόμα και στην τσέπη!

Περνούν και μόνες τους καλά
Γυναίκες μόνες που τολμούν να επισκεφτούν τα sex shops, είναι πολύ απελευθερωμένες ή είναι γυναίκες μόνες ερωτικά, που αναζητούν παρηγοριά στις έτοιμες λύσεις. Οι περιπτώσεις που γυναίκες μόνες τους ψωνίζουν για να κάνουν έκπληξη στον αγαπημένο τους είναι σπάνιες, αφού προτιμούν να αγοράζουν εξοπλισμό παρέα με το σύντροφό τους.

«Είναι συναρπαστική για το ζευγάρι η διαδικασία μέσα στο sex shop», μας είπε η Κ., ιδιοκτήτρια τέτοιου καταστήματος. «Κάθε ζευγάρι έχει τους δικούς του κώδικες επικοινωνίας και συνεννοείται με βλέμματα, γελάκια, ακόμα και με ερωτικά φιλιά. Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει πάντα! Είναι όμορφο να καταλήγουν μαζί στις επιλογές που θα τους ανανεώσουν», συμπλήρωσε.

«Εκτός από κάθε είδους δονητές, το πιο hot αντικείμενο που προτιμούν τα ζευγάρια είναι ασφαλώς οι χειροπέδες! Μπορούν να συνοδευτούν και από μάσκα που καλύπτει εντελώς τα μάτια. Όλα στηρίζονται στο απρόβλεπτο, αρκεί βέβαια να υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα στο ζευγάρι. Υπάρχουν ακόμα και ειδικές αλυσίδες για να ακινητοποιούνται και τα πόδια. Σε πιο σκληρές προτιμήσεις παίζουν πολύ τα μαστίγια», μας εξήγησε η Κ.!

Αφεντικά και δούλοι
Μιας και μπήκαμε στον κόσμο του Ντε Σαντ, αρκετά ζευγάρια ή άντρες που ψωνίζουν για τους/τις συντρόφους τους φαίνεται να έχουν συγκεκριμενοποιήσει τις προτιμήσεις τους στα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια. Ψωνίζουν, λοιπόν, διαφορετικά μαστίγια, περιλαίμια για βόλτα, φίμωτρα, leather εσώρουχα με καρφιά, περικάρπια για αφέντες, σπιρούνια, σέλες και δερμάτινα γκέμια! «Τελευταία είναι αυξημένη η ζήτηση σ' αυτά τα αξεσουάρ, σε αντίθεση με το παρελθόν, που αγοράζονταν με μεγάλη επιφύλαξη. Γενικά, οι άνθρωποι που προμηθεύονται σαδομαζοχιστικά αντικείμενα είναι ευκατάστατοι και πολύ απαιτητικοί», μας είπε ο Π., που εργάζεται 3 χρόνια σε κεντρικό sex shop.

Ερωτική αράχνη
Τα πιο πονηρό γυναικείο gadget που κυκλοφορεί λέγεται «αραχνάκι»! Φοριέται σαν εσώρουχο, «στις δουλειές, στα ψώνια, στο γραφείο», μας διαβεβαίωσε η πωλήτρια. Μοιάζει με ζαρτιέρες, μόνο που στο επίμαχο σημείο έχει ένα μικρό δονητή με τη μορφή αράχνης! Πολύ βελτιωμένες είναι και οι φουσκωτές κούκλες, αφού το τελευταίο μοντέλο που είδαμε διαθέτει και στήθος, το οποίο γεμίζει με γάλα!

Εντυπωσιακή και η ποικιλία προφυλακτικών. Κάποια λειτουργούν με ΜΡ3, αφού μόλις τοποθετηθούν, παίζουν μουσικά κομμάτια, από σύγχρονο ελληνικό μέχρι κλασικές μελωδίες Αν, πάλι, χανόσαστε στο σκοτάδι, προτιμήστε τα φωσφοριζέ σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων!

Στολές νοσοκόμας, υπηρέτριας, μαθήτριας, κάλτσες όλων των τύπων, ζαρτιέρες και γυναικείες «οπές» σε κουτάκια για μοναχικούς συμπληρώνουν τον πολύχρωμο κόσμο των sex shops. Είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι πλέον πολυάριθμα, τα βρίσκουμε στο κέντρο, στα προάστια, στις γειτονιές, στην επαρχία, παντού όπου μπορούν να εξυπηρετήσουν «ανομολόγητες» επιθυμίες, ανικανοποίητες ανάγκες, kinky ζευγάρια ή μοναχικούς ανθρώπους. Τα πέπλα της σεμνοτυφίας πέφτουν και η βιομηχανία γύρω από το sex ήταν, είναι και όλα δείχνουν πως θα εξακολουθήσει να είναι πιο κερδοφόρα από ποτέ

Ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και οι δουλειές τους φαίνεται να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Ο λόγος για τους εξειδικευμένους χώρους αξεσουάρ ηδονής και συναφών αντικειμένων, τα γνωστά sex shops. Εμείς τα επισκεφθήκαμε και διαπιστώσαμε και ιδίοις όμμασι ότι και το σεξ έχει τα δικά του «παιχνίδια». από τη ΣΤΕΛΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ