Lost η Ντέσσυ Κουβελογιάννη

21.02.2008
Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη είναι πλέον «αγνοούμενη» για τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1. Η εκπομπή κόπηκε με απόφαση του Γιάννη Λάτσιου στο πλαίσιο της ευρύτερης αναδιάρθρωσης του προγράμματος του σταθμού

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη είναι πλέον «αγνοούμενη» για τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1. Η εκπομπή κόπηκε με απόφαση του Γιάννη Λάτσιου στο πλαίσιο της ευρύτερης αναδιάρθρωσης του προγράμματος του σταθμού, ενώ στην παρουσιάστρια, που πιθανότατα αποχωρεί από το σταθμό, ανακοινώθηκε πως η εκπομπή δεν συνεχίζεται λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης στο target group 15-44, στο οποίο στρέφεται πλέον ο ΑΝΤ1 προκειμένου να ανακτήσει δυνάμεις ενόψει και της επόμενης τηλεοπτικής περιόδου. Σε πρώτη φάση στη θέση του «Τελεία και παύλα» προβάλλεται ξένη ταινία και ο σταθμός σκέφτεται και ξένη σειρά, όπως το «Lost», ωστόσο από την άνοιξη είναι πιθανόν να ξεκινήσει μια νέα εκπομπή, που θα αφορά τη showbiz. Όσο για την Ντέσσυ Κουβελογιάννη, φήμες τη θέλουν να έχει πάρει ήδη την Αττική Οδό με έξοδο στην Κάντζα.

Παρελθόν για την τηλεόραση του ΑΝΤ1 αποτελεί και ένα από τα βασικά στελέχη του ενημερωτικού τομέα, που είχε συνδέσει το όνομά του με την ίδρυση του τηλεοπτικού σταθμού. Ο λόγος για την παρουσιάστρια των ειδήσεων Τζέλλα Παυλάκου, της οποίας λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με το κανάλι του Αμαρουσίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος εξέφραζε εδώ και χρόνια πικρία που ο σταθμός δεν αξιοποιούσε την πολύχρονη πείρα που διαθέτει δίνοντάς της μια εκπομπή ή την παρουσίαση κάποιων μεγαλύτερων δελτίων ειδήσεων. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως η δημοσιογράφος βρίσκεται ήδη σε επαφές με το γενικό διευθυντή Ειδήσεων του Alpha Βασίλη Θωμόπουλο για την παρουσίαση εκπομπής ή των κεντρικών δελτίων ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Αξίζει να επισημάνουμε πως η Τζέλλα Παυλάκου διατηρεί άριστες σχέσεις και με την Έλλη Στάη από την εποχή που συνεργάζονταν στον ειδησεογραφικό τομέα του ΑΝΤ1.

Γ.Π.